Foto's Lavandula Marknesse

Donderdag 15 augustus 2013

Op donderdag 15 augustus reden we met een knus klein groepje Famkes naar de Lavendel boerderij te Marknesse. Het weer was ons goed gezind en zodoende konden we op het terras genieten van een lekker kopje koffie met lavendeltaart..... en dat smaakt zeer bijzonder :-). Vervolgens een fijne rondleiding gehad van eigenaresse Elsbeth van Andel. De lunch was overheerlijk, wel overdekt, want het goot van de regen en na de lunch vertrok VQ Adeline, en voegde Alexia zich bij de groep. Vervolgens op naar het middagonderdeel van het programma: in een fluisterboot varen in de Weerribben. Oef, bij aankomst in Giethoorn regende het nog steeds....... Eén van de Famkes opperde een tegoed bon bij het bootverhuur bedrijf te vragen, en yes, dat lukte. Tsja, en vervolgens zijn we met elkaar naar ons vertrouwde clubhuis PK gereden, waar de zon weer heerlijk scheen en we gezellig op het terras konden zitten. Toen Alexia opmerkte dat ze andere kleding had aangetrokken als ze van te voren had geweten dat er niet gevaren, maar op terras gezeten zou worden, bood Queen Afrodyn aan met haar van kleding te wisselen. Zo gezegd zo gedaan, en dat was een heel geinig gebeuren.
Al met al een heel bijzonder uitje, en dat varen gaan we volgend jaar zeker doen!

Na de koffie start de rondleiding met een algemene uitleg...vervolgens zijn we bij de voorbeeldperken langs gelopen......hier met de grote velden op de achtergrond....A beautiful en stralende Vice Queen Antamea
Na de wandeling krijgen we uitleg in de schuur over productieElsbeth demonstreert proces middels laboratorium apparaatAangekomen in Giethoorn regent het, maar we blijven vrolijk........en regelt Q Afrodyn een fluisterboot tegoedbon t/m 2014
Marja, Willemien, VC Antamea, Lady Grace, Gerrit en AfkeIn clubhuis toveren Afrodyn en Alexia zich om tot de ander..'Nep Alexia' met Lady Grace, die het koud lijkt te hebben....Freule van 't Woud Marja, Gravin Gwendolyn en 'Q Alexia' :-)

Meer albums