Foto's Inloop met workshop

Woensdag 25 juli 2012

In de zomermaand juli hebben we onze maandelijkse activiteit gecombineerd met de maandelijkse inloop. En zo togen op woensdag 25 juli 20 Famkes naar ons clubhuis Paul Kruger alwaar we onder leiding van Famke Boukje van een professionele en zeer aangename workshop zeepketting-maken hebben genoten. Onze eigen Boukje heeft als hobby het maken en verkopen van sieraden, maar weet ook van zeepjes allerlei leuke dingen te maken. Heerlijk, hoe we als kleine meisjes weer kraaltjes konden rijgen en dat net als vroeger bijna met het tongetje uit de mond deden, zooo serieus :-).
Na de workshop hebben we, zoals te doen gebruikelijk bij een inloop, het heel gezellig gehad met babbeltjes en lekkere glaasjes. Het weer was dermate aangenaam dat we na de workshop op het boventerras bij PK konden zitten. Onderstaand een aantal plaatjes van dit fijne avondje. De gemaakte groepsfoto fungeert op dit moment als header op onze website, heerlijk vrolijk en zomers!

Monique, Tine, Margje en Elske bij de tafel met versieringenKraaltjes en tierelantijntjes om samen met zeepjes te rijgenAfke,  Sanna,  Paulien, Elske, Geesje, Anitha en MargjeMarga, Afke, Sanna, Paulien en 'juf' Boukje
Tine maakt in opperste concentratie een prachtig zeepkettingGeesje toont �f haar ketting �f wenst aandacht van de juf :-)Queen Afrodyn in een niet vaak voorkomende serieuze poseEn ook Anitha en Vice Queen Adeline zijn vol aandacht bezig
Monique biedt Margje een helpende handWordfeudspel tijdens de workshop: een beetje ondeugend :-)Pinkhat Sanna genietend van haar welverdiende sigaretje.......en we zijn Sanna gezellig allemaal gezelschap gaan houden!

Meer albums