Foto's Andijk

Vrijdag 14 juni 2019

Vrijdag 14 juni vertrokken er 10 famkes naar Andijk.

De rode paraplu’s waren even nodig omdat het net toen even hoosde. We werden hartelijk ontvangen door Annet Mantel met een kopje koffie/thee en gebak. Er was nog een groep aanwezig en dus moesten we eerst een showtje weggeven in onze vrolijke outfit. Na de koffie gingen we naar de presentatieruimte voor de lezing van Annet over de schilderijen van haar broer Marius van Dokkum. In de pauze was er gelegenheid om schilderijen te bekijken en producten te kopen, waarvan door ons allen in ruime mate gebruik werd gemaakt.

Na deze inspirerende ochtend was het tijd voor de lunch. Hiervoor nam Sjoukje ons mee naar theetuin “De Libel”. Wat een nostalgische plek om te vertoeven ! De lucht was inmiddels helemaal opgeklaard zodat we heerlijk in het zonnetje konden genieten van alle bloeiende rozen en kwakende kikkers.

We vervolgden de middag met een bezoek aan het hoedenmuseum van Wil Gorter. Op een ludieke manier vertelde zij ons over hoeden en andere hoofddeksels. Halverwege de middag nam ze ons mee naar het terras waar we weer heerlijk in het zonnetje konden genieten van een kopje thee met was lekkers. Na deze theepauze konden we zelf nog hoeden passen, wat soms een hilarisch gelach teweeg bracht.

Sjoukje, nogmaals dank voor je organisatie; het was een SUPERDAG.

Vicequeen Gwendolyn

 

Tineke vrolijk wachtend in het Marius van Dokkum Museum..... net als alle andere Famkes, hier Vicequeen Gwendolynen Gravin CatharinaAgnes
AntschiMinkeMarika....en uiteraard onze Digifreule Sjoukje!
In de tuin bij de lunchMinke, Gravin Catharina, Vicequeen Grace of Red HatsDigifreule Sjoukje in de tuin bij de lunchVicequeen Gwendolyn, Agnes, Tineke, Contessa del Bacio
Prachtige bloemrijke entourage voor de lunchGravin Catharina en Vicequeen Grace of Red Hats bij lunchDe tien Famkes genieten allemaal intens van deze dagAandachtig luisterend in 't Hoedenmuseum naar Wil Gorter
en daarna hoeden passen: bijzondere look Gravin Catharina...en Contessa del Bacio waant zich weer ff een pinkhatter...en weer een andere look voor de Gravin.......en de Contessa houdt het bij het Pinkhat gevoel....
Sjoukje alvast in de sfeer van de Oranje Leeuwinnen?Gravin Catharina en Vicequeen Gravin GwendolynMinke gezellig aan de thee in de tuin van 't HoedenmuseumEen vrolijke pose in tuin Hoedenmuseum na prachtige dag!!

Meer albums