Foto's Seizoensdiner bij Paul Kruger

Woensdag 26 juni 2013

Twintig Famkes hebben eind juni genoten van het traditionele seizoensdiner. De kwaliteit van het eten in ons clubhuis Grand Café Paul Kruger was verrassend goed! Uiteraard is dat niet de hoofdreden van ons samenzijn, want het maakt in principe niet zoveel uit wàt we als redhatters met elkaar doen, het gaat om de Fun and Friendship! Daar hebben we weer intens van genoten. We hebben zelfs gezongen, want Antschi heeft een prachtige mijlpaal in haar aantal geboortejaren bereikt en trakteerde ons op een heerlijk glaasje. Verder is er spontaan een jubileum commissie geformeerd, teneinde ons eerste lustrum volgend jaar uitbundig te kunnen vieren! Helaas was onze digifreule Sjoukje afwezig en heeft Afrodyn de foto's genomen. Of het wat is, kun je hieronder aanschouwen...

De Dameskamer bij PK gezellig gehuld in roodpaarse vrolijkheidDijkgravin Tineke en Freule Solveig helemaal vrolijk.........en Lady Grace geniet zichtbaar van Franktina Alfina ....Geniet Sanna slapend :-)?, geflankeerd door Anitha en Kitje....
Ons jarig jetje AntschiUitbundige Kitje met Monique en Vice Queen AdelineBlije Jonkvrouw Paulina Albertina en Vice Queen AntameaMargje met eveneens jarig geweest zijnde Contessa del Bacio
Het was een gezellige gekleurde boel, en wat een getetter :-)VQ Antamea (naam komt uit Efteling: betekent Droomkoningin)Er is weer heel wat lief en leed gedeeld samen....Afrodyn ook jarig in juni. Van poseren geen kaas gegeten...:-)

Meer albums