Foto's Een fantastische middag bij Dansschool Vergonet in Sneek

Woensdag 9 mei 2012

Twee weken na onze conventiedag hebben we alweer een uitje op het programma: op woensdag 9 mei naar Dansschool Vergonet in Sneek. Jolanda en Rudolph Vergonet zijn de eigenaars en wij als Famkes van Het Friesche Haagje hebben de mazzel dat Jolanda één van ons is, tsja, zo kom je nog eens ergens als Redhatter :-). We hebben tijdens de pauzes heerlijk gebabbeld over onze conventie belevenissen. De lezing van Rudolph over de historie van de dansschool hebben we ademloos beluisterd; we hebben onder de enthousiaste en charmante leiding van Rudolph en Jolanda de basissteps van de mambo geleerd, en vervolgens onder de klanken van heerlijke muziek gedemonstreerd hoe goed we hebben opgelet. De heupen van de Famkes zijn nog uiterst soepel! Uiteraard niet zo soepel als die van Rudolph en Jolanda, want o jee o jee, wat hebben zij ons versteld doen staan van hun geweldige danskwaliteiten toen zij ons een demonstratie gaven en samen de dansvloer veroverden: echt een feest om naar te kijken, CHAPEAU! Tot slot zette Rudolph rock and roll muziek op en zijn we als jonge blommen uit ons roodgetooide bolletjes gegaan en onze voetjes laten wapperen. Mede door Jolanda haar goede zorgen met heerlijk hapjes en drankjes hebben we een fantastische dansmiddag mogen beleven, die ook voor andere Red Hat Society chapters een absolute aanrader is!

De start met koffie/thee, heerlijk gebak en lekker bijkletsenVice Queen Adeline, Boukje, Gerry, Janke, Tineke W en GeesjeJolanda spelt Rudolph het microfoontje voor Marja opDe Famkes krijgen uitleg van Rudolph over de mambo pasjes
Jolanda en Rudolph geven vol passie een demonstratieLady Grace, Sylvia en Queen Afrodyn swingen de pan uitOok Elske en Vice Queen Adeline gaan uit hun redhatbolletjeVice Queen Antamea en Queen Afrodyn kletsen even lekker bij

Meer albums