Foto's Solextoer: In bjusterbaerlik barren!

Zondag 24 juli 2011

Wat hadden we ons al lang op dit uitje verheugd. Heerlijk op zondagmiddag met elkaar ouderwets op de solex stappen en toeren door ons mooie Gaasterland, afgewisseld met een heerlijke picknick onder een stralende blauwe hemel. Hoe anders of het is verlopen laten onderstaande foto's zien. Het was ons eerste uitje waarbij er van alles mis ging: van kapotte solexen, tot verdwaalde en gestrande Famkes, van regenbuien tot stortbuien, maar wat overheerste was de vrolijkheid en de gezelligheid die er altijd direct is als wij als Famkes onder elkaar zijn, oftewel: in bjusterbaerlik barren, mar gesellich wie it wol!

'De solexen stonden al met smart op ons te wachten'Gerrie, Fenneke, Marja, Pinkhat Marga, Anitha en MoniqueArnold,Queen Afrodyn,Marja, Marga, Anitha,Vice-Queen DeuxMonique en Ingrid serieus (heel soms zijn we dat :-) in gesprek
Marja showt een leren 'solexjas' die in het 'koffiehok' hingAnitha en Monique ook prachtig in paars en rode regenkledingOnze Digifreule, compleet met 'solexbril', heeft dolle pretPinkhat Sanna met Vice-Queen Deux lekker aan een bakkie
Fenneke doet haar verhaal aan Queen AfrodynAnitha, nog niet wetende hoe'n bijzonder motorfietsje ze kreegDe Famkes zoeken allen een eigen 'pruttelpotje' uitNa de uitleg klaar voor vertrek, spannend........
Op weg naar de lunch in het bos, of wordt het 'n waterpicknickDe 'motormeisjes' hebben droge grond gevonden :-)Monique en Ingrid: twee verzopen 'katjes' tijdens de lunchDe voortdurende regen heeft de pret niet kunnen drukken
Marja, Sjoukje en Ingrid na de lunch opnieuw op de tuftufDe opmaak voor de laatst etappeDe stoere gemotoriseerde weer en wind trotserende FamkesEen dag om nooit te vergeten, onder dank met een knipoog

Meer albums