Foto's Sint/Kerst avond ....succes verzekerd

Woensdag 14 december 2016

Op woensdagavond 14 december druppelden 18 Famkes, ondanks dat er buiten een dikke mist heerstte, de prachtig in Kerstsfeer versierde reuze gezellige residentie van Gravin Gwendolyn binnen. De organiserende Famkes, te weten de beide Vicequeens en voornoemde Gravin, hebben de oorsponkelijke personeelskantine weten om te toveren tot een ruimte met een wow factor! Verder hebben de gastvrouwen ons de hele avond verwend met allerlei lekkernijen, diverse heerlijke hapjes, verrukkelijke soep en toetjes.  
Net als voorgaande jaren hebben we het cadeau-dobbelspel gespeeld en dat heeft weer tot grote hilariteit geleid. Drie van onze nieuwe leden hebben zich voorgesteld en ook daar hebben we met elkaar enorm van genoten. Aan het eind van de avond blijkt de dikke mist gelukkig opgelost te zijn en keerden we allen, net als altijd na onze activiteiten, met een intens tevreden en blij gevoel huiswaarts!

'Kerstvrouw' Marga, Gravin van De DeelenAperitief aan de bar: Tineke G, Sanna, Gwendolyn en AfkeNieuwe leden Agnes, Tineke en Minke in volle aandachtDijkgravin Tineke, Marja Freule van 't Woud en Willemien
Queen Afrodyn heet allen welkom en roemt gastvrouwenGeraldine Duchess of Roos Garden+Barones Afke luisterenHet spel is begonnen en Afke leest hier een gedicht voorAgnes pakt een cadeau uit wat 't meest begeerde bleek...
Willemien, Marja, Minke, Geesje en Vicequeen AlexiaGeraldine Duchess of R.G. Barones Afke, Dijkgravin TinekeSanna leest voor en Contessa del Baccio luistert aandachtig..grote hilariteit, achter tafel Vicequeen Grace of Red Hats
Minke Baukje, Baronesse fan it WeldamTineke geniet ook zichtbaar...en Digifreule Sjoukje en Marja Freule van 't Woud ook...Aan't eind van de avond is de zeer gewilde tas voor Agnes!

Meer albums