Foto's Huwelijk Lady Grace

Vrijdag 30 augustus 2013

Een kleine dertig Famkes hebben op de laatste vrijdag in augustus van een schitterende en unieke middag genoten: Queen’s secretary Lady Grace is op die dag getrouwd met haar partner Herman in ons fraaie gemeentehuis Crackstate. And ooooo she was really gorgeous, and he too! Het huwelijk is voltrokken door onze eigen Gravin Gerdien, die voor één dag Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand was geworden. Na de voltrekking zijn we de weg overgestoken naar ons clubhuis Paul Kruger, alwaar we van de heerlijke drankjes en hapjes hebben genoten. Het programma wat Vice Queen Antamea, Kitje en Monique in elkaar hadden gedraaid ter ere van Lady Grace, liep als een trein. De kaders waren: Something old, something mad, something borrowed, something red. Het oude was een heeeeeel oud papieren Engels geldbiljet. Bij something mad zongen de Famkes uit volle borst het prachtige door voornoemde drie gemaakte lied onder begeleiding van accordeonist Leon. Bij het aanbieden van de malle (mad) shawl, waar iedereen een lapje voor had aangeleverd en door Kitje fantastisch in elkaar was genaaid, raakte Lady Grace zeer ontroerd. Bij het onderdeel something borrowed kregen Grace en Herman het hondje van Monique even te leen, en waren daar zo blij mee dat ze het node weer af stonden. Afsluitend something red, waarbij aan de bruid ons gezamenlijke cadeau overhandigd werd: een kostbare shawl. Het was een bijzondere middag in een heerlijke sfeer, met dank aan bride en groom!
De Famkes staan naast Paul Kruger in spanning te wachten.......en wachten met redhats is nooit vervelend.....:-).......... eenmaal compleet verplaatsen we ons naar Crackstate ...........and YES they are coming ....
....wauw very beautiful bride and groom.....!!....het bruidspaar treedt de trouwzaal binnen ..........en de Famkes zijn als altijd :-) druk in gesprek .......en ook het bruidspaar weet het pratende te houden....
....net als ambtenaar Burgerlijke Stand Gravin Gerdien.........na de plechtigheid feliciteren in gang Crackstate........ in Paul Kruger met 'something borrowed' hond Monique.......en dan aan het einde van de dag relaxen met dochter Nike!

Meer albums