Foto's Seizoensbuffet in ons clubhuis Grand Café Paul Kruger

Dinsdag 26 juni 2012

Op de laatste dinsdag van juni togen om 19.00 uur 25 Famkes naar de bovenzaal bij Paul Kruger om er met elkaar van een RHS-Friesch-Haagje-avond te genieten. Normaliter zijn dergelijke avonden op de laatste woensdag van de maand, doch we hebben het met het oog op de Landelijke RHS golfdag in Woerden, een dag vervroegd.
In een uitgelaten sfeer is genoten van wijn en spijzen, maar vooral van elkaars gezelschap en is er geschaterd van het lachen. Op een gegeven moment kwamen er nóg twee Famkes bij, die ondanks dat ze die avond verhinderd waren, toch nog een vleugje vrolijkheid wilden meepikken.

Tot slot van dit heerlijke meisjes-onder-elkaar-avondje zijn een handjevol achterblijvers verrast met een wel heel bijzondere activiteit: Aan de overkant van Paul Kruger werd in een café een heuse lap dance gegeven. We hebben ons verwonderd en realiseerden ons dat dit toch wel een heel unieke afsluiting van ons verkleedpartijtje was: wij trekken voor zo'n uitje van alles en nog wat aan en het meiske trok echt alles uit en stond in haar blootje. Ach, zo hadden we weer eens iets anders bij thuiskomst te vertellen :-).

Q Afrodyn heet de Famkes welkom en babbelt er wat op los :-)Op de voorgrond: Vice Queen Adeline luistert aandachtig toeTine, Ingrid, Gravin Gerdien, Famke Janke en SannaStefan legt de laatste hand aan het buffet
Vooraan Fenneke, Tine en WillemienOnder de hoed Ingrid, verder Gravin Gerdien en Famke JankeKitje, Freule Anitha en onder de hoed pinkhat SannaAntschi, Freule Anitha, Coos en Sylvia
Nazitters Sanna, Renny en Paulien vermaken zich uitstekend.......met het aandachtig koekeloeren naar de overkant :-)Lathyrus: cadeautje van de Famkes aan de conventieledenFotofreule Sjoukje stuurde deze mooie foto's t.b.v. onze site

Meer albums