Foto's Landelijke Conventie 2010 'Zwier op de Pier' in Scheveningen

Dinsdag 27 april 2010

Op dinsdag 27 april om 8.00 uur stapten we bij de MacDonalds in Heerenveen in een touringcar en werden we uitgezwaaid door onze PinkHatter Sanna. In de bus 13 leden van 't Friesche Haagje, vier van Simply Red uit Grou en de Queen van LMRW út Grou. De stemming zat er direct goed in, alsof we met een schoolreisje gingen, fantastisch. Onderweg hebben we gezellig gepicknickt in de polder en zo arriveerden we keurig op tijd bij De Pier van Scheveningen, alwaar Queen Mum Marléne met haar chapterettes ons opwachtte voor de Landelijke Conventie. Het werd een heerlijke dag, perfect georganiseerd, een exclusieve catering en mooie optredens. Het weer was ook super, zodat we ons op het terras konden koesteren in de zon. We hebben genoten en ons tegoed gedaan aan al het lekkers. We waren zo enorm voldaan, dat we op de terugreis in de bus geen enkele behoefte meer hadden aan de meegebrachte lekkernijen en alcoholische versnaperingen :-).

Een bonte verzamling staat te trappelen bij de bus Onze Digifreule Sjoukje stapt ook verheugd in de busHet was gezellig picknicken op de heenweg in de polderSfeerfoto van de picknick
Minke en MarikaRenny bij de picknickDikke pret tussen Queen Afrodyn en Queen AntoniaBij de inschrijving in Scheveningen, wachten duurt altijd lang..
Het welkom, hoe kan het ook anders, geheel in de RHS kleurenDe ontvangende Queen Mum Marl�neHet optreden van cabaret De Middelbare Meiden was top!Hilarische songtekst van het cabaretduo
Alle drie Famkes met een echte Gon Hoogvliet op hun hoofdje!Een enkele RedHatter maakt echt een sprookje van de RHSHet Rettekettetkoor trad ook opOok op de terugreis was er volop gezelligheid in de bus!

Meer albums