Foto's Red Hat Shoppen bij Paul Kruger

Vrijdag 26 november 2010

Het was een kleurrijk gebeuren op vrijdagmiddag 26 november boven in ons clubhuis. Queen Annette van Roermond was samen met haar echtgenoot en chapterette Jos naar het hoge noorden afgereisd met haar specifieke Red Hat Society artikelen. Hoeden, shawls, sieraden, panty's, poloshirts etc., teveel om op te noemen. Annette had de Noordelijke chapters uitgenodigd om te komen shoppen. Helaas viel de belangstelling ietsje tegen, maar naast een mooie afvaardiging van ons eigen chapter, was ook Simply Red uit Grou goed vertegenwoordigd. Verder waren er twee Red Hatters van de pas opgerichte chapter uit Buitenpost. Het was een reuze gezellig gebeuren. We hebben vrolijk gesneupt in de mooie spulletjes en vervolgens nog een lekker glaasje met elkaar gedronken.

De uitgestalde fraaie Red & Purple artikelenSylvia showend voor de spiegelLinks op voorgrond: Queen Annette met haar assistente Jos Achter: Wyp, Sanna, Anitha, Boukje, Queen Nynke Buitenpost
Onze eigen Red Hat JenniferQueen Antonia van Simply Red uit GrouAnitha (2e llinksvoor) eveneens met 'cadeauhoed' van JenniferBetty met Jennifer haar 'cadeauhoed', Wyp, Sanna en Anitha
Gezellig met elkaar aan een glaasjeEr is, helaas voor Annette, meer gekletst dan gekocht.......  

Meer albums