Foto's Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Woensdag 10 januari 2024

Wauw wat hebben we het super fijn gehad op woensdag 10 januari in de namiddag en avond ‘high in the sky’ in de prachtige residentie van onze Vicequeen Gravin Gwendolyn. En ‘we’ zijn de volgende 25 Famkes: Droomprinses Antamea, Geraldine Duchess of Roos Garden, Adeline, Marianne Gravin van Wassenaer, Minke Baukje Baronesse fan it Weldam, Contessa del Bacio, Franktina Afina, Agnes, Sanna, Marga de Gravin van De Deelen, Marja de Freule van ’t Woud, Fotofreule Sjoukje, Tineke Leistra, Maestra Musica Etty, Freule Anitha, Margje, Vicequeen Grace of Red Hats Lady of Glencoe, Karin, uiteraard gastvrouw Vicequeen Gravin Gwendolyn, Lady of the Caribbean, Alexia, Jonkvrouw Paulina Albertina, Gravin Catharina, Lady van Werfstein and Queenie ofcourse.
Het feest begon al beneden in de hal, vervolgens in de lift en tjoptjop ook in de entree high in the sky waar onze voormalige Vicequeen Alexia het geheel in redhat style had omgetoverd! Nou ja, en uiteraard ook in de prachtige salon en open keuken!
Zowel Alexia als Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe hebben Vicequeen Gravin Gwendoyn de hele avond bij gestaan in de rol van gastvrouw, maar ook de andere Famkes lieten zich niet onbetuigd door hun handjes te laten wapperen. Te beginnen uiteraard met het klaarzetten van alle meegebrachte heerlijkheden, want naast de verrukkelijke soep van Gwendolyn hebben we onze buikjes vol kunnen eten met de meest uiteenlopende fantastische smaakvolle hapjes.
Fijn was ook dat een aantal Famkes, die vanwege gezondheidsperikelen of andere redenen de laatste tijd minder konden komen, nu weer volop zaten te genieten. Oftewel: De sfeer was top top top, zoooo fijn en vertrouwd en warm en gezellig!
Ennuhh Karin die als aspirant lid geheel in paarse kleding binnen kwam huppelen heeft zich ook direct bij ons thuis gevoeld, want Karin gaf aan het einde van de avond al aan graag lid te willen worden van ons mooie chapter. Nou hoe leuk is dat!
O ja en blijkbaar wilde ik als Queenie zelf nog efkes extra in het middelpunt staan, want bij gebrek aan een sloot, ging ik, in plaats van op een eetkamerstoel te gaan zitten, patsboem op de grond liggen, wat gelukkig zoveel herrie maakte dat alle ogen mijn kant uitgingen😉
We hebben veel met elkaar besproken, zo ook de activiteiten voor het komende jaar die goed zijn ontvangen door alle Famkes. We hadden een eindtijd in gedachten als Queenteam, maar het was zo oergezellig dat we daar ruim over heen zijn gegaan, want ja: gezelligheid kent geen tijd en al helemaal niet als het de Fun and the Friendship van de Red Hat Society betreft!

Voorafgaande aan de Top bijeenkomst topdrukte in de keukenAgnes, Gravin Catharina, Contessa del Bacio en AdelineFreule Anitha en Marja de Freule van 't Woud Agnes, Marga de Gravin van de Deelen en Tineke L.
Freule Anitha, Margje, Gastvrouw Vicequeen Gravin Gwendolyn Droomprinses Antamea en Maestra Musica EttyEen RHS ansichtkaart geljik waardigGeraldine Duchess of Roos Garden, Antamea en Adeline
Vicequeen Grace of Red Hats en Lady van Werfstein aan tafelMargje,Gravin Catharina,Jonkvrouw Paulina,Gravin van WassenaerBaronesse Minke, Lady of the Caribbean, Contessa del BacioJonkfrou Paulina Albertina en ons nieuwe lid Karin
Franktina Afina, Jonkfrou Paulina Albertina en Baronesse MinkeAllebei de Vicequeens druk aan de slag in de keuken...Baronesse Minke, Karin, Maestra Musica Etty, Gravin CatharinaQueen Afrodyn en voormalige Vicequeen Alexia
Een mooi toepasselijk versierde heerlijkheid!Het slotstuk: The Christmas Pudding van Vicequeen Lady GraceDe Famkes kijken vol bewondering naar brandende puddingGastvrouw Gravin Gwendolyn applaudiseert voor collega Vicequeen

Meer albums