Foto's Feestelijke inloop 31 mei 2022

Dinsdag 31 mei 2022

Op dinsdagavond 31 mei hebben de Famkes een enorme verrassing voor hun Queen Afrodyn georganiseerd. Dit in het kader van de geboortemijlpaal van Afrodyn. De Famkes wilden eigenlijk op de dag zelf de Queen thuis verrassen, maar aangezien die dan niet thuis zou zijn, hebben ze de inloop van mei daartoe benut. Nog nooit zijn zoveel Famkes in clubhuis Hof van de Koning bij een inloop aanwezig geweest. En allen in feestelijke kleding inclusief sjerp, waarbij ze Afrodyn aanvankelijk op haar paarse mouwtje speldden dat de sjerp in het kader van de voorpret van de mijlpaalconventie van volgend jaar was. Boefjes, want uiteindelijk bleek dit alles in het kader van verhoging van de feestvreugde. Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe heeft de Queen in haar speech dermate veel complimenten gegeven, dat deze het niet meer helemaal droog hield. Ook de prachtige cadeaus ontroerden enorm. 
Verder is er op deze uitgelaten avond veel en met groot enthousiasme gesproken over de Conventie van 2023 en hebben de Famkes als altijd heeerlijk bij gekletst en gelachen en gedold! Onderstaand een aantal foto's, helaas van niet al te beste kwaliteit, maar ach, dan refereren we weer graag aan de desorganisatie die de RHS is ;-)

Ons clubhuis tjokvol, maar dat mocht de pret niet drukken!Donna Marlena del Sol, Coos en SylviaOns nieuwe lid Hannie, Maestra Musica Etty en QueenContessa del Bacio, Lady Hamilton, Marika en Sanna
Gravin Catharina en Vicequeen Gravin GwendolynEen rondje overzicht.......allemaal gezellig bij elkaar...en lachen met grappen en grollen, in 1 woord een TOPavond!

Meer albums