Foto's Fietstocht met een Gouden Randje

Woensdag 24 juni 2015

Onderstaand het verslag van onze traditionele fietstocht.

We hebben gewacht tot het mooie weer en eind juni was het zover dus tijd voor onze jaarlijkse fietstocht. 

We zijn gestart met koffie bij mij thuis, waarna we, via een toeristische route, naar Joure gefietst zijn. We hebben daar Franktine Afina met haar Hetto bezocht in verband met hun Gouden Huwelijksjubileum en het Gouden Paar verrast met een boeket en een op hun geschreven lied. 

Spontaan kregen we een lunch aan geboden, en na een blik in de tuin geworpen te hebben, vervolgden we onze route.

In Goingarijp hebben wij de picknickkleedjes uitgespreid, en nog het een en ander gegeten. Helaas, was de wijn vergeten, maar bij nader inzien toch niet zo erg, want de wind deed in de landerijen langs het Sneekermeer z'n best!! Er vlogen wat rode hoedjes door de lucht en belandden aan de waterkant, hingen in de boterbloemen, en in het fluitenkruid.

De vergeten wijn werd goed gemaakt met een heerlijk ijsje aan 'Het Meer van Lenten'.
Weer op de fiets gesprongen zijn we via de knooppunten route terug in Heerenveen gearriveerd.

Op terras van ons startpunt een lekkere rosé gedronken. We klonken op een heerlijke fietstocht met mooie verhalen en hopen volgend jaar met de zelfde mooie weersomstandigheden deze traditie voort te zetten!

Vicequeen Alexia

Klaar voor vertrek:Sjoukje,Marja,Elske,Geesje,Tineke,AlexiaOp de stoep bij het jubilerende echtpaarHet feestboeket voor Franktina en echtgenoot HettoHet Gouden Paar zoooooo stralend.....
Vice Queen Alexia met jubilerende Frantina AfinaHeerlijk fietsen langs het water, zoooo heerlijk.......maar het is ook goed rusten langs het water op terras ...Gravin Gwendolyn en Vice Queen Alexia
Smullen van een heerlijk ijsjeVoor de brug wachten helemaal leuk met prachtige weerGezellige afterparty bij Vice Queen Alexia op het terras....waarbij Elske zichtbaar intens geniet, was weer TOPDAG!

Meer albums