Foto's Muziekquiz in residentie Kitje

Vrijdag 13 november 2015

Achttien Famkes hebben op vrijdag de 13de november een super gezellig avond gehad in Kitje haar knusse residentie met als activiteit een heuse muziekquiz in een bingo variant.

Freule Anitha heeft ons versteld doen staan met haar muzikale talent: wauw...als een echte professionele pianiste speelde ze uit haar hoofd in één ruk, zonder pauzes, de eerste regels van 75 verschillende liedjes...echt ongelooflijk knap, en dat twee maal.

We kregen allemaal een lijst met 75 genummerde liedjes en een bingo kaartje. Freule Anitha speelde de eerste regels van de liedjes door elkaar in rapido tempo en wij moesten het nummer van het liedje vergelijken met de nummers op onze bingo kaartjes. En het allerleukste was dat de titels en namen van zangers voortdurend door de hele residentie heen geroepen werden door de Famkes, en dat is toch zeker buitengewoon, want normaliter houdt een ieder zich tijdens een bingo muisjestil, maar nee hoor, niet onze red-pinkhat-lady’s, want de vriendschap vierde hoogtij, dus we wilden elkaar vooral helpen...zoooooo heerlijk!!
We hebben twee ronden gespeeld, en nog een staande hele snelle. En de prijzen? Ja, die waren voor: Dijkgravin Tineke, Willemien, Famke Janke, Sylvia, Franktina Afina, Contessa del Bacio, Vicequeen Alexia en Queen Afrodyn. Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe had de prijsjes verzorgd...en allemaal in rood en paars...en prachtig mooi ingepakt en tevens een lekkere attentie voor Kitje en Anitha.

En onze gastvrouw Kitje? Zij had haar handjes die middag uitgebreid in de keuken laten wapperen en en had allemaal heerlijkheden uitgestald, dus ook de buikjes van de Famkes zijn goed verwend.
Oftewel: de avond was werkelijk in één woord TOP!!

Bij afwezigheid van onze Fotofreule Sjoukje zijn er foto's gemaakt met een iPhone, helaas van wat mindere kwaliteit. Om toch een kleine sfeerimpressie te geven zijn de meest heldere kiekjes onderstaand geplaatst.

Links onze pianiste Freule Anitha bij Kitje's vleugelViceaueen Alexia en Geesje bij de prijzentafelFamkes in volle concentratie aan het luisteren en zoeken....zo ook onze enthousiaste bingo-fan Willemien!

Meer albums