Foto's Schrikkelinloop met partners

Woensdag 29 februari 2012

Zoals iedere maand te doen gebruikelijk hebben we ook in februari op de laatste woensdagavond van de maand onze inloop gehad in clubhuis Paul Kruger. Echter, omdat het schrikkeldag was, en van oudsher dan de dames de heren mogen uitnodigen, konden onze Famkes deze keer hun partners meenemen. Van de 22 aanwezige dames, hadden inderdaad 18 hun echtgenoot meegenomen en niet zonder succes. Het is een heerlijke avond geworden, waarbij ook de mannen intens genoten hebben. Voor herhaling vatbaar. Het duurt echter 28 jaar voordat schrikkeldag opnieuw op een woensdag valt :-).

De kleurrijke Famkes luisterend naar het openingswoordmaar ook de heren zijn aandachtig aan het luisterenTine, Sylvia, Kitje, Queen Afrodyn en SannaPaulien, Antschi met echtgenoot en Wil
Queen Afrodyn speldt Vice Queen Antamea haar VQ speld opTjitske krijgt haar ledenpin opgespelden ook Geesje krijgt haar ledenspeld van Queen AfrodynBerend, Dick en Tjitske
Marja vindt Evert zichtbaar reuze grappigBarones Afke, VQ Antamea, Q Afrodyn, Geesje en Lady Grace Vice Queen Antamea, Queen Afrodyn en Lady GraceHet is een heerlijke kleurrijke en gezellige avond geweest

Meer albums