Foto's Seizoendiner in ons clubhuis Hof van de Koning

Dinsdag 27 juni 2023

Dinsdag 27 juni was het weer tijd voor het traditionele seizoen diner in ons clubhuis Hof van de Koning. Veel Famkes waren al voor heerlijke vakanties naar elders vertrokken. Met veel of met minder veel, het is altijd gezellig in ons chapter en zo ook tijdens dit heerlijke etentje. De volgende Famkes hebben daar van genoten: Donna Marlèna del Sol, Marianne Gravin van Wassenaer, Minke Baukje Baronesse fan it Weldam, Contessa del Bacio, Nynke de Jonkfrou fan it Heech Hiem, Sanna, Marga de Gravin van De Deelen, Marja de Freule van ’t Woud, Lady of the Caribbean, Lady van Werfstein en Queen Afrodyn. Geraldine Duchess of Roos Garden was met de dag in de war, maar kwam na een telefoontje toch nog snel tjoptjop met haar rode hoed op de Hofkamer binnen huppelen. Zo ook onze Lady Astoria Louise de Albion, maar haar wat latere entree had te maken met haar mooie functie in de zorg. Evengoed ook helemaal in vol redhat ornaat. De in juni jarige Contessa del Bacio en Queen Afrodyn hebben de Famkes getrakteerd op een extra consumptie. 

De gesprekken, het eten en de sfeer alles was weer TOP! En wat ook heel leuk en bijzonder was: we werden bediend door de uiterst vrolijke top kok Danny en hele blije eigenaresse Christel Koning zelf!

De eerste Famkes die de Hofzaal binnen traden...al snel zijn we compleet en gaan we toasten...Na het aperitief hebben we genoten van een heerlijke diner...we hebben het ons heerlijk laten smaken....
Geraldine Duchess of Roos Garden komt later binnenhuppelen...zo ook de stralende Lady Astoria Louise de Albion......als dessert lekkere koffie......Heerlijk bij elkaar, centraal en decentraal weer bijgekletst!!

Meer albums