Foto's Traditionele Haringparty in ons clubhuis

Maandag 13 juni 2022

Na 2 jaar vanwege de C-perikelen geen haringparty, mochten we op 13 juni dit festijn weer opluisteren met onze kleurrijke rood/paarse aanwezigheid. We dat waren uiteraard onze Queen Afdrodyn, en verder Freule van ’t Woud Marja, Famke Janke, Freule Anitha, Adeline aka Wyp, Lonny, Tineke Leistra en ondergetekende was er ook bij.
Bij binnenkomst overhandigde onze Queen aan eigenaresse Christel Koning van Hof van de Koning namens ons allen een vaas met prachtige pioenrozen.
Gelukkig was het weer ons goed gezind en konden we heerlijk buiten in de tuin gaan genieten van vloeibare en vaste consumpties.
De vaste consumpties waren uiteraard de nieuwe haring, zowel als hapje alsook de Hollandse manier van haringhappen, dus tussen duim en wijsvinger, hoofd achterover en happen maar. De vloeibare werden eveneens met verve genuttigd.
Ook de Famkes die niet zo “haring minded” waren hoefden niet met een rammelend maagje naar huis want we werden verwend met allerlei lekkers zoals kaas, wraps etc. Na een uurtje werd er ook nog een buffet geopend met allerlei salades (met en zonder haring) stokbrood en warme gehaktballetjes.
Door andere gasten werd me nog weer eens gevraagd wat de Red Hat Society toch precies inhield en of en hoe ze zich zou kunnen aanmelden. 
De tijd vloog voorbij want ja, je treft er natuurlijk ook allerlei bekenden en als je dan weg wilt zie je nóg iemand met wie je toch echt nog een praatje moet maken.
Uiteindelijk moesten een paar Famkes als de wiedeweerga vertrekken aangezien ze om 19.30 in Joure werden verwacht voor het eerste conventie overleg.
Het was weer een super geslaagde middag!
Vicequeen Gravin Gwendolyn.

De acht ''haringpartygirls' op de stoep van ons clubhuis...en we hadden enorme pret....degene die de foto's maakte kon er niet genoeg van krijgen...een heuse fotograaf en heeft het zelfs op Facebook gepost

Meer albums