Foto's Seizoensdiner in De Koningshof

Woensdag 24 september 2014

Op woensdagavond 24 september trippelden 21 Famkes op hun rode (en de jarigen op paarse) schoentjes het moederrestaurant De Koningshof van ons clubhuis Paul Kruger binnen. Om precies te zijn: Coos, Famke Janke, Lady Grace, Lady Hamilton, Marga, Franktina Afina, Boukje, Sanna, Elske, Gravin Gwendolyn, Willemien, Vice Queen Adeline, Vice Queen Antamea, Antschi, Freule Anitha, Geesje B, Minke, Betty, Sylvia en Queen. En zoals altijd is het weer een reuze gezellige avond geweest en hebben we heerlijk en vrolijk met elkaar gedineerd en na het eten verscheen Alexia als een blij extraatje.

Er is uiteraard uitgebreid geteut en gekwebbeld en gelachen, waarbij ook een aantal dingen centraal besproken zijn. Zo heeft Grace of Red Hats, Lady of Glencoe de vooraankondiging gedaan van het door haar en Barones Afke bedachte uitje op woensdag 22 oktober naar het Keramiek museum Princessehof en aansluitend High Tea in Stadhouderlijk Hof en tripje naar Engeland volgend voorjaar. 

Tevens is er aandacht besteed aan het nabestellen van de foto-albums gemaakt ter gelegenheid van ons eerste lustrum. 

Onderstaand een aantal foto's van vrolijke Famkes, welke zijn gekiekt door onze reserve Digifreule Lady Grace. 

Margje, Coos, Vice Queen Adeline en Sanna Antschi, Sylvia, Willemien, Geesje B en BoukjeVice Queen Antamea en MinkeElske en Franktina Afina
Margje en Freule AnithaBetty, Gravin Gwendolyn en ElskeWillemien, Geesje B en BoukjeVice Queen Antamea

Meer albums