Foto's Viering 1-jarig bestaan met bezoek aan Modehuis Rinsma

Vrijdag 18 juni 2010

Op 18 juni 2010 hebben de Famkes van ’t Friesche Haagje hun 1-jarig bestaan gevierd.
We zijn gestart bij Modehuis Rinsma in Gorredijk en zijn enorm hartelijk ontvangen in hun Fashion Theater met koffie en speciaal Red Hat gebak. Floormanager Annelies heeft ons vol enthousiasme en uitgebreid verteld over het verleden en het heden van het modehuis. Vervolgens zijn we losgelaten in de schitterende winkel en hebben de grootste shopaholics onder ons zich te goed gedaan aan de meest prachtige paarse aankopen.
Voor het tweede deel van het programma hebben we ons naar Restaurant de Vrolijke Keizer begeven, eveneens gesitueerd in Gorredijk. In het door ons in eigen stijl aangepaste rood/paarse zaaltje hebben we in een intieme sfeer een prachtige avond beleefd onder genot van heerlijke dranken en spijzen. Oftewel: de foto’s laten het zien, het is weer een bijzonder geslaagd gebeuren geweest!

Ontvangst Fashion Theater RinsmaOntvangst Fashion Theater RinsmaOntvangst Fashion Theater RinsmaOntvangst Fashion Theater Rinsma
Ontvangst Fashion Theater RinsmaBij Restaurant de Vrolijke KeizerBij Restaurant de Vrolijke KeizerBij Restaurant de Vrolijke Keizer
Bij Restaurant de Vrolijke KeizerBij Restaurant de Vrolijke Keizer  

Meer albums