Foto's Keramiekmuseum Princessenhof + H.T. Stadhouderlijkhof

Woensdag 22 oktober 2014

Op een prachtige dag in oktober zijn 11 Famkes naar onze Friese hoofdstad getogen en hebben van een fascinerende rondleiding in het Keramiek museum de Princessenhof genoten. Het was reuze interessant. De vrouwelijke gids Margriet wist ons bijna twee uren te boeien, al haakten we heel af en toe wel even af, omdat de concentratieboog van een RedHat girl niet altijd gespannen kan zijn :-).

Na de rondleiding zijn we naar Het Stadhouderlijk Hof gewandeld voor een High Tea in de prachtige Koninginnenzaal. Alvorens de High Tea geserveerd werd, verraste Willemien de Famkes, want zij trakteerde op Prosecco in verband met het bereiken van haar prachtige mijlpaal! Uiteraard hebben we uit volle borst voor Willemien gezongen en op haar gezondheid getoost. Verder hebben we ons tegoed gedaan aan allerlei heerlijkheden en uitermate knus en open met elkaar gepraat over van alles en nog wat. Zo heeft Lady Grace uit de doeken gedaan hoe het kan dat zij echt van adel is en The most honoured Grace of Redhats, Lady of Glencoe heet. Pracht verhaal!
Helaas hebben we in Het Stadhouderlijk Hof geen foto's gemaakt.... wellicht te druk met The Fun and The Friendship! 

Het was echt weer een top redhat dag, met dank aan Lady Grace en Barones Afke.  

Het fraaie gebouw van keramiekmuseum Het PrincessenhofDe Famkes luisteren aandachtig naar ........de zeer boeiende en interessante uitleg van gids MargrietFreule Anitha stralend als altijd....
Elske en Willemien even in de rust in een serieus gesprek Marga, Margje, Queen en Barones Afke eveneens ff in rust...en zo ook Freule Anitha en Willemien........Vice Queen Antamea en Willemien in een onderonsje...
...en al snel voegde Margje zich er bij........en ook Freule van 't Woud Marja kwam er gezellig bij...Reserve Digifreule Lady Grace helaas maar half op de kiekA song of seven cups of tea..... Het was weer een topdag!

Meer albums