Foto's Nieuwjaarsborrel bij The Queen

Donderdag 11 januari 2018

Op donderdagavond 11 juli hebben 23 Famkes oergezellig en heel knus met elkaar bij Queen Afrodyn thuis 2018 ingeluid. Jammer dat er geen geluidsfragment van is gemaakt, want het gekwetter en getetter was niet van de lucht. Traditioneel hebben alle Famkes iets lekkers meegenomen ….opnieuw heel divers, van eigengemaakte tot zelf gekocht, koud en warm, vlees, vis en vegetarisch, fruit, groentes, toast, boter en brood, tsja, teveel om op te noemen…..de grote verscheidenheid is ieder jaar verrassend. Eén van het meest exquise hapje was het door Freule Anitha meegebrachte gekookte emoe ei!

Uiteraard hebben we met elkaar getoast op het nieuwe jaar en de positieve bijzonderheden benoemd. Ook hebben we stil gestaan bij de heele mooie Oudejaarsinloop in ons Buitenverblijf Tjaarda, waarbij hoogtepunten van het afgelopen jaar zijn uitgewisseld, van vreugdevol zoals geboorte kleinkind en terugkeer geëmigreerde kind, tot verdriet om volwassen zorgenkind….
We kregen die avond door Tjaarda noodgedwongen een andere ruimte toegewezen, maar die is ons juist goed bevallen.

Tsja, en als hoogtepunt van de Nieuwjaarsborrel uiteraard weer de traditionele Christmaspudding van onze Vicequen Lady Grace, en Gracie had ditmaal zelfs twee stuks in elkaar gebrouwen en het was maar goed dat er twee waren, want de Famkes hebben er met groot enthousiasme van gesmuld. 

De avond is weer TOP verlopen en krijgt in 2019 zeker opnieuw navolging!

 

Zoals elk jaar vult de tafel zich met heerlijke hapjesGastvrouw deze avond, onze Queen AfrodynDijkgravin TinekeOnze "jongste leden"
Folle lok en seineEven bijkletsenDe residentie van de Queen is weer aardig gevuldRed Hat for ever!
Traditie! Christmas Pudding van Vice Queen GraceDe brand erinJe moet er even bij blijven..en dan is het genieten
Smikkelen en smullenEn er wordt altijd veel gelachenUitleg over het emoe eiMede mogelijk gemaakt door onze Digifreule Sjoukje

Meer albums