Foto's Queenslunch

Donderdag 19 oktober 2017

Lunch voor kleurrijke Queens en Vicequeens....

Op donderdag 19 oktober zijn 78 Red Hat Queens en Vicequeens uit het hele land Eetcafé De Lachende Koe binnengehuppeld. Vanaf het NS station begon het feest al met een vrolijke door Vicequeen Alexia en Queens prinsgemaal versierde, kleurrijke route.

Vicequeen Grace of Red Hats was ook al vroeg uit de veren om haar redhat kleding uit te stallen rondom de trap op de bovenverdieping. Ook de Famkes Anitha, Betty en Boukje kwamen met hun mooie eigen gemaakte creatieve spulletjes, om het de gasten mogelijk te maken lekker te gaan sneupen aan de tafels. De Vicequeens hebben tevens de gehele bovenverdieping van kleurrijke attributen voorzien. Marga, Gravin van De Deelen, was bij afwezigheid van onze Digifreule Sjoukje, onze fotograaf.

De sfeer onder alle roodpaarse Koninklijke gasten was direct heel gezellig, feestelijk en af en toe uitgelaten.

De koffie en oranjekoek bij binnenkomst heerlijk. Vervolgens hebben we het Red Hat lied gezonden en getoast met prosecco op het 12,5 jarig bestaan van de Red Hat Society in Nederland.

Aansluitend hebben de gasten genoten van het eerste deel van het optreden van het cabaret, het was weer hilarisch, net als in 2012 tijdens de door ons georganiseerde Conventie in het Abe Lenstra Stadion. Ondertussen was onze burgemeester Tjeerd van der Zwan, met zijn bestuursadviseur Arjen Glas binnengekomen, maar ja, het programma liep uit. De mannen hebben daar geen enkel probleem van gemaakt en lekker ff rustig met een kop koffie beneden kunnen zitten.

Fotograaf Max van Gelder van de Heerenveense Courant kwam al mooi aan het begin van de dag en heeft prachtige foto’s gemaakt. Op zijn aanwijzing is na het eerste deel van het optreden van het cabaret een groepsfoto gemaakt op het zonovergoten dakterras. Jongejongejonge, wat hebben wij een mazzel met het weer gehad. Onze burgemeester ging aansluitend op het dakterras het buffet openen en heeft dat weer op zijn eigen enthousiaste wijze gedaan. Het is al de vijfde maal dat hij voor ons chapter Het Friesche Haagje zijn ambtsketting heeft omgedaan.

Vervolgens zijn we gaan smullen van het buffet en dat was van hoge kwaliteit, er was meer dan voldoende en we konden drinken zo veel we wilden. Het team van De Lachende Koe verdient een dikke pluim, want ze waren heel servicegericht.

Uiteraard was er aan het begin van de dag nog aandacht voor de organiastie in Amerika, maar gezien het volle programma is die bespreking uitgesteld naar een later te plannen Queensoverleg, waar alle Queens voor uitgenodigd worden.

Na de lunch hebben de dames van het cabaret opnieuw de zaal plat gekregen van het lachen, echt super geslaagd!

De Queens en hun Vicequeens zijn tevreden mèt een goodiebag huiswaarts gekeerd. Wel later dan gepland, omdat het programma nogal uitgelopen was, maar niemand heeft daar bij ons weten over gemopperd, de gasten niet en ook het team van De Lachende Koe niet.

Wat ook heel positief is dat zijn alle reacties van de kleurrijke gasten. Bij vertrek lofzangen op de organiserende Famkes en ook naderhand hebben we veel mails mogen ontvangen met mooie complimenten. Een beetje de Conventie 2012 in het klein, zo’gevoel….allemachtig prachtig……en dat alles met heel veel
DANK AAN ONZE GASTEN, want die hebben het succes van de dag gebracht!!

Onderstaand een beeldoverzicht, waarvan een groot deel gemaakt is door persfotograaf Max van Gelder.

We zijn er klaar voor...De waar is uitgestald....De Queens komen binnen...Ontvangst door Queen Afrodyn..
Voor iedereen een hartelijk woord...De zaal stroomt vol...Koffie met oranjekoek..Fun and friendship...
Say cheese....In afwachting van de prosecco en zingen RHS liedEen toost op de Red Hats..Hilarisch..de dames van cabaret Jong Belegen
Burgemeester Tjeerd van der Zwan tijdens zijn speech......waarin duidelijk grappige aspecten zitten....Queens en Vicequeens hangen aan burgervader zijn lippen en hij opent het buffet in samenwerking met onze Queen...
Als dank voor opening bloemen voor burgemeestersvrouwEerst een lekker kopje soep...in de zon op het dakterras met allerlei lekkers erbijRode hoeden...
In alle soorten...en maten..All together.....op het dakterras met op achtergrond fraaie gemeentehuis
Er wordt graag geposeerd.Dank aan alle gasten voor een zeer geslaagde dag... ...mede door Grand Eetcaf� De Lachende Koe...�n leuk op de voorpagina HC aankondiging van artikel!

Meer albums