Foto's SinteKerst 2018

Woensdag 12 december 2018

Woensdagavond, 12 december, stond geheel in het teken van de jaarlijkse SinteKerst viering van de Red Hat Society. Dit jaar in de bovenzaal van De Lachende Koe, die door Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe en Duchess of Roos Garden prachtig mooi was versierd en omgetoverd in een gezellige smaakvolle Kerstsfeer. Uiteraard hebben we deze beide toppers daarvoor met dik applaus en een Kerstdecoratie bedankt!

De belangstelling was overweldigend, want er zaten maar liefst 28 lachende Famkes aan een heeeeeele lange tafel. We hebben een drietal ronden gedobbeld en het was weer hilarisch. Vooral bij spelregel nummer 4, iets stelen van een ander, ging het wel eens mis. Maar oooooo wat hebben de meeste Famkes daar dolle pret om gehad....het nodigde uit om de meest begeerlijke cadeautjes stiekem even onder de stoel of kleding te verstoppen….totdat er weer geruild moest worden en dan kwam het wel weer boven de tafel….

Het hoort helemaal bij ons motto van Fun and Friendship…en dat motto werd in heel veel gedichten uitgebreid geroemd. Wat hebben we het toch fijn met elkaar! 

 

SinteKerst in ons vertrouwde clubhuis...Met heel veel pakjes en.....Mooie gedichten...Onze charmante Queen Afrodyn...
En nog veel meer charmante Famkes....Droomprinses Antamea...Freule Anitha...Onze enige echte Pinkhatter Sanna...
Wat zou dat zijn?Iets wat heerlijk ruikt, dat is fijn!Sterke verhalen bij Gravin Catharine en Lady van Werfstein...Say cheese Sylvia en Franktina Afina...
En Nynke en Minke Baukje Baronesse fan it WeldamOnze altijd vrolijke Marja, Freule van 't WoudVol verwachting klopt het hart van Minke en Dijkgravin TinekeOok Boukje en Betty wachten vol spanning op wat komen gaat...
Monique en de Gravin van De Deelen..Zijn we bijna aan de beurt?Zie ginds......Hear, hear, SintClaus is er weer..
Een mooie voordracht!En nog ��n The Duchess en Grace of Red Hats, Lady of GlencoeHet was weer best en dit is wat er rest.

Meer albums