Foto's Bridgedrive in residentie Gravin Gerdien

Vrijdag 23 maart 2018

Op vrijdagmiddag 23 maart hebben in de prachtige, aan het Heidemeer gelegen, residentie van Gravin Gerdien de volgende dames van een zeer geslaagde bridge middag genoten:

Susanna Kant (onze top bridge juf). Tineke Idsinga, Droomprinses Antamea, Marika, Unica, Freule Anitha, Dijkgravin Tineke, Marja Freule van ’t Woud, Betty, Wilhelmina Duchess of Hylpen, Gravin Catharina, onze gastvrouw Gravin Gerdien en Queen Afrodyn.

We zijn ontvangen door Gravin Gerdien  met koffie en thee en door Marika verwend met verrukkelijke zelf gebakken cake. Invalster Tineke had zich hartstikke leuk aan ons RHS spel aangepast middels rood in haar mooie outfit.
De middag stond, net als vorig jaar, onder de bezielende en professionele leiding van onze bridge juf Susanne, die ook de koppels weer had ingedeeld en opnieuw naar ieders zin.
We hebben 20 spellen gespeeld en dat ging hartstikke vlot, gezellig, sportief en relaxt.

Tijdens het bridgen zijn we verwend door Betty met heerlijke hapjes en knabbeltjes en bij de nazit kwam Betty met nóg meer lekkers aan.

Tsja, en na het einde van het bridgen kwam Susanne uiteraard met de uitslag. Bij de prijsuitreiking allemaal winnaars: voor iedereen een Paas-aardigheidje, en voor de poedelprijs en eerste prijs wat extra’s.

En dat het een zeer geslaagde middag is geweest moge blijke uit het feit dat Unica voornemens is de bridge Famkes in juli uit te nodigen op haar vakantieadres in Akkrum én dat onze Gravin Gerdien nú al een datum heeft vastgelegd op haar kalender, zodat zij de bridgende Famkes volgend jaar opnieuw met heel veel plezier in haar residentie kan ontvangen!!

 

Gravin Catharina, Unica, Susanne en Marika bij binnenkomstTineke I, Droomprinses Antamea en Dijkgravin TinekeFreule Anitha,Betty,Gravin Gerdien,Freule van 't Woud Marja....hebben er duidelijk schik in
Dijkgravin Tineke,Afrodyn,Tineke,Wilhelmina Duchess of H.Marika, Unica, Gravin Catharina en Droomprinses AntameaSusanne assisteert bij tafel Unica en Marja de Woud-FreuleGastvrouw Gerdien breed lachend in haar keuken
Handige zelfbediening, ook voor Marja, Freule van 't WoudNa gedane arbeid is het goed rusten met hapje en drankjeEen geweldige middag met super leuke nazit!...en ook de Graaf pikt een graantje van de gezelligheid mee!

Meer albums