Foto's High Tea bij Alexia

Vrijdag 25 oktober 2013

Ter gelegenheid van een bijzondere mijlpaal van haar aantal levensjaren, heeft Alexia al haar red-/pinkhat vriendinnen van Het Friesche Haagje uitgenodigd dit met haar te vieren met een High Tea in haar prachtige smaakvol ingerichte residentie. Echtgenoot Theo en haar zus Trijnie hebben Alexia geholpen met het verwennen van het inwendige meisje. Maar liefst 25 Famkes hebben aan de uitnodiging gehoor gegeven en met elkaar van een reuze gezellige middag mogen genieten!

Welkomstwoord Alexia, Queen babbelt ook en Grace kijkt toe.......en ook de andere Famkes luisteren aandachtig........om  later met lekker glaasje met z'n allen te klessebessen.......en te genieten van elkaars aanwezigheid in fijne sfeer.....
...met verrukkelijke lekkernijen voor het inwendige meisje!Lady Grace vertelt Queen Afrodyn iets boeiends....Alexia's zus Trijnie: naast verzorging ook persoonlijk aandachtDat het een heerlijke middag was spettert wel van de foto af!!

Meer albums