Foto's Bijzondere inloop door mijlpaal

Woensdag 29 augustus 2012

De maandelijke inloop heeft op woensdag 29 augustus een feestelijk karakter gekregen, aangezien Gravin Gerdien een bijzondere mijlpaal qua levensjaren heeft behaald. Ze heeft ons onthaald met heerlijke prosecco. De 14 aanwezige Famkes hebben op hun beurt Gerdien toegezongen, waarna de Gravin ons heeft vermaakt met een wel zeer bijzondere act :-).
Dit alles heeft plaatsgevonden op het terras aan de voorzijde van ons clubhuis Grand Café Paul Kruger. Het personeel was weer blij met ons, want ja, op de een of andere manier weten we altijd veel bekijks te krijgen en PK daardoor klandizie :-).

Twee jubilarissen deze maand: Gravin Gerdien en Elske...en beide heel mooi en de kleuren traditioneel omgedraaidGravin Gerdien spreekt ons toe, met rechts  Lady CatherineVol overgave en met grote passie wordt er getoast!
Dijkgravin Tineke en Sanna zijn hier nog niet gearriveerdElske, Ingrid, Jonkvrouw Paulina Albertina en MinkeGravin Gerdien heeft vooraf al dolle pret om haar act......... en daar gaat ze als een jonge bloem om de paal.....

Meer albums