Foto's Triple party Queen Afrodyn

Maandag 5 juni 2017

Op Pinkstermaandag 5 juni heeft Queen Afrodyn drie hoogtepunten in haar leven gevierd, waarbij ook De Famkes in meerderheid aanwezig waren. Op deze dag werd Afrodyn 60 jaar, heeft ze haar huwelijk renewed en is stil gestaan bij het feit dat ze al twintig jaar in haar bonustijd leeft.

Het spel 'petje-op-petje-af' was mooi makkelijk voor de Famkes, want de toepasselijke rode petjes hoefden ze niet op hun reeds door rode hoeden bezette mooie hoofdjes te zetten.
Het renewen van de trouwbeloften, onder leiding van burgemeester Tjeerd van der Zwan, hebben de Famkes in volle aandacht gevolgd.
Droomprinses Antamea, Minke Baukje Baronesse fan it Weldam, Vice Queen Lady Grace en Freule Anitha hadden een prachtig lied gecomponeerd, wat tijdens het buffet vol enthousiasme door de Famkes ten gehore is gebracht.
Aan het eind van het feest heeft Vice Queen Lady Grace de 'bruid en bruidegom' een fraaie door Vice Queen Alexia gepimpte tas, vol mooie cadeaus overhandigd.
Het was fantastisch dat de Famkes in zo grote getale aanwezig waren, want dat heeft zeker bijgedragen tot het grote succes van het feest!

De Famkes waren direct klaar voor 'petje-op-petje-af-spel'...daarna druk aan het oefenen voor hun optredenDe ceremonie werd ook door Famkes op de kiek gezetHet optreden met het speciale lied was een groot succes!
...het was een vrolijke boel met de FamkesVice Queen Lady Grace geeft Vice Queen Alexia's mooie tas! De Famkes in vrolijke pose met elkaar........en ook samen met alle andere gasten.

Meer albums