Foto's De Famkes te gast bij de Vrouwenkamer

Vrijdag 1 februari 2013

Op vrijdagavond 1 februari vierde de Vrouwenkamer Heerenveen haar 10-jarig jubileum op feestelijke wijze. En waar een feestje is zijn Famkes :-). Het bestuur van de Vrouwenkamer heeft er een feest voor iedereen van weten te maken, want ze heeft de mee te brengen cadeautjes aan het eind van de avond gezellig onder het publiek verdeeld.

We hebben genoten van de prachtige flitsende presentatie van 10 jaar Vrouwenkamer. Verder van de optredens van Klaasje Postma en de drie revue meisjes. Tot besluit hebben we een heerlijk glaasje wijn en hapjes tot ons genomen en gezellig met elkaar gebabbeld.  

De belichting was niet geschikt om te fotograferen, derhalve zijn er slechts een viertal foto's hieronder geplaatst.

Gezellig op een rijtje.................. en af en toe veranderde de samenstelling van het rijtje........ en werd er een beetje gekwebbeld........terwijl de optredens gewoon doorgingen......

Meer albums