Foto's Traditionele RHS jaarafsluiting

Vrijdag 29 december 2023

Op vrijdagavond 29 december hebben de volgende Famkes het jaar weer bijzonder gezellig afgesloten:
Droomprinses Antamea, Geraldine Duchess of Roos Garden, Adeline, Monique, Contessa del Bacio, Minke, Vrouwe Jantien, Dijkgravin Tineke, Franktina Afina, Marijke Meu, Lonny, Famke Janke, Sanna, Marja de Freule van 't Woud, Freule Anitha, Coos, Vicequeen Grace of Red Hats Lady of Glencoe, Sylvia, Gravin Catharina, Lady van Werfstein en Queen Afrodyn.
Zoals te doen gebruikelijk doen we tijdens de laatste bijeenkomst van het jaar een rondje langs alle Famkes, waarbij iedereen kan vertellen over haar hoogte- en/of dieptepunt van de afgelopen twaalf maanden. De verhalen wekten lachsalvo's op, maar ook hebben we af en toe een traantje weg gepinkt. Meest opvallende was dat er slechts twee Famkes iets over onze roodpaarse activiteiten vertelden... een teken dat het bij Het Friesche Haagje juist om de vriendschap en de verbinding gaat, zooo mooi!
Bij het afwezig zijn van onze fotofreule en derhalve gebrek aan professionaliteit zijn de paar foto's die geschoten zijn van een mindere kwaliteit, maar ach de RHS is een desorganisatie, dus perfecte foto's hoeven niet perse ;-). 

We zitten heerlijk gezellig om een grote tafel in de Hofzaal...en genieten van elkaar en de heerlijke hapjes en drankjesDeze foto is goed gelukt met Anitha,Paulien,Sanna,Wyp,JankeFamke Janke vond dit 'n mooie compositie: Redhats+schilderij

Meer albums