Foto's Onthulling logobord van de Famkes in Oranjewoud

Dinsdag 31 januari 2017

De Famkes van Het Friesche Haagje hebben ervoor gekozen om het schitterend in de bossen van Oranjewoud gelegen Hotel Restaurant Golden Tulip Tjaarda te benoemen tot hun ‘Buitenverblijf’. Eerder resideerden zij maandelijks in Grand Café Restaurant Paul Kruger, waar ook hun fraaie logobord hing, maar dat is verleden tijd.
Het voornoemde bord is dinsdagavond 31 januari 2017 onder toeziend oog van een grote groep roodgehoede en paarsgeklede,Famkes onthuld aan de voorgevel van Tjaarda door burgermeester Tjeerd van der Zwan samen met de directeur van Tjaarda, de heer Tjitte de Wolff.
Uiteraard heeft de heer Van der Zwan weer een bevlogen speech gehouden. Hij memoreerde de eerdere officiële gelegenheden waartoe hij door de Famkes is uitgenodigd. Zoals de Landelijke RHS Golfdag vorig jaar en de Landelijke Conventie in april 2012. Tijdens deze laatstgenoemde dag is Heerenveen door meer dan 400 roodpaarse dames overspoeld, die in optocht van het NS Station naar het Abe Lenstrastadion zijn gehuppeld. Die bijzondere dag heeft zeer veel aandacht van de media gekregen, zelfs De Telegraaf heeft er in woord en beeld op een prominente plaats aandacht aan besteed. Het is altijd fijn als Heerenveen positief in het nieuws komt!
Na de onthulling van het logobord hebben de 30 Famkes met verve hun clublied gezonden. Vervolgens hebben heeft het hele gezelschap zich naar de fraaie lounge begeven, waar ook de heren van de RHS fun and friendship hebben genoten.
De aanwezige fotograaf Max van Gelder heeft op professionele wijze een positieve bijdrage aan deze avond gegeven. Hij heeft op eigen initiatief prachtige plaatjes geschoten van de uitbundige Famkes.

V��r onthulling bord verborgen achter doek VQ Lady Grace Burgemeester arriveert vroeg, dus nog tijd voor overleg....Welkom door Afrodyn, links burgemeester, rechts directeur...en dat gaat met passie en er wordt om gelachen...
Fotograaf Max bedacht een groepsfoto te maken...........en de plaatjes zijn goed geslaagd!...en Digifreule Sjoukje spotte vrolijkheid ook aan de voet...Voor de onthulling houdt de burgemeester 'n mooie speech
...en de Famkes genieten daar met volle teugen van.......de heren staan op het punt van onthullen........en Yes...het doek eraf en komt het logobord tevoorschijn......de onthulling een feit en met verve gedaan!!
...waarna de Famkes met passie hun clublied zingen......vervolgens een gezellige boel in de prachtige lounge........met aan de achterwand een geweldig mooi decor.....Een cadeautje als dank voor de burgemeester......
...en de uitgelaten vrolijkheid straalt van iedereen af.........ook directeur De Wolff krijgt een present .......waarvoor hij op zijn beurt de Famkes enthousiast bedankt.En de Famkes zijn trots op nieuwe plek van hun logobord!

Meer albums