Foto's Traditionele SinterKerst weer groot succes

Woensdag 14 december 2022

Op woensdag 14 december hebben de Famkes na twee jaar Corona stilte, weer de traditionele SinterKerst kunnen vieren. En hoe!
Onze Lady Hamilton heeft hiertoe haar residentie nabij de golfbaan beschikbaar gesteld. Tevens heeft voornoemde Lady bedacht dat haar Sir samen met Queen’s prinsgemaal zowel de ontvangst als de bediening op zich moesten nemen.
En zo zijn 26 Famkes heel enthousiast door respectievelijk Sinterklaas en de Kerstman ontvangen en bediend! Tevens heeft Famke Janke zich als vrolijke assistente van gastvrouw Lady Hamilton ingezet om er een succesvolle avond van te maken. En dat laatste is zeker gelukt.
Na heerlijk van koffie/thee en lekkernijen te hebben genoten, barstte het SinterKerst dobbelstenenspel los. Met door de Famkes bij ieder meegebracht roodpaars presentje tevens een gedicht van rond de zes regels. Tsja, dan blijkt maar weer eens hoe lastig het is om ons chapter in zes regels te duiden, want jeetje wat kwamen er allemachtigprachtige gedichten naar voren en ook bijzonder leuke cadeautjes. Zoals altijd hilarisch en gillend van de pret zijn de meest populaire pakjes van hand tot hand gegaan en soms ondeugend onder de stoel verstopt, maar zoals altijd niet blijvend maar als geintje. De Kerstman en Sinterklaas hebben zich vermaakt met een mooie WK voetbalwedstrijd, maar zijn in de pauze langs de hele lange tafel met heerlijke glaasjes en lekkere hapjes gegaan, en hebben de Famkes met een blij gemoed verwend.
Al met al weer een TOP avond met dank aan Lady en Sir Hamilton!

Lady en Sir Hamilton, Queen's prinsgemaal, en Famke JankeVoor de Famkes arriveren poseren Queen en prinsgemaalDe Famkes laten zich graag bedienen door de 2 heiligmannenTijdens de koffie opent Queen Afrodyn de traditionele avond
Het spel is losgebarsten en Monique leest enthousiast gedichtFotofreule Sjoukje (rechts) heeft dolle pret met Freule AntihaFamke Janke vindt een rood laarsje in de populaire ballonlampMarga de Gravin van De Deelen leest haar gedicht met pret
Ondertussen kijken de Kerstman en Sinterklaas t.v.Barones Minke, Gravin Marga en Freule Anitha genieten......en Rikkie (rechts) met Sanna daarnaast ook ....Het was weer een super gezellig avond! Volgend jaar weer!!

Meer albums