Foto's Nieuwjaarsborrel bij Queen Afrodyn

Maandag 9 januari 2017

Op maandagavond 9 januari huppelden 27 Famkes de residentie van Queen Afrodyn binnen, om met elkaar een toast op het Nieuwe Jaar uit te brengen. Traditie getrouw brachten alle Famkes wat lekkers mee: haring op roggebrood met uitjes apart; diverse wraps; sushi’s; verschillende hapjes met zalm; kaas in ham; quiche, etc. etc. alles even lekker. En zo had Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe de door haar zelf gemaakte en zeer befaamde Christmaspudding meegenomen, Vicequeen Alexia beschuit met muisjes tgv de geboorte van haar kleinzoon Mattheo en had Prinsgemaal Doede een heerlijke gazpacho gemaakt! 
We hebben heerlijke uurtjes met elkaar doorgebracht, van alles en nog wat de revue laten passeren, veel gelachen en warme gesprekken gevoerd! 

...een deel van het heerlijke buffet...de tafel later overvol...Start met prossecco Gravin Gwendolyn en Vicequeen Grace Gravin Gerdien met Adeline in serieus gesprek....Margje en Lady van Werfstein ook in knus onderonsje
Marga, Gravin van De Deelen stralend als altijd.....Paulien AB, Monique, Fenneke, Marga en AfrodynSmall talk in the kitchen....De Christmaspudding in vlam, altijd een groot succes!!

Meer albums