Foto's Tussen de Schuifdeuren

Vrijdag 13 oktober 2017

 

Tussen de Schuifdeuren

Vrijdag 13 oktober werd voor de derde keer de bijeenkomst "Tussen de Schuifdeuren" georganiseerd. Marja, Freule van 't Woud had, traditiegetrouw, haar sfeervolle residentie beschikbaar gesteld. Geraldine Duchess of Roos Garden (Geesje B.)  liet zien over prima Spreekstalmeester vaardigheden te beschikken. Alle Famkes hadden lekke hapjes en drankjes meegenomen, zodat de inwendige mens niet werd vergeten. In totaal hebben  18 Famkes van een hele bijzondere avond mogen genieten. Maar liefst 11 Famkes hebben heel uiteenlopende performances gegeven.  Van zeer ontroerend tot zeer lachwekkend. Van zang en pianospel tot het voordragen van gedichten en persoonlijke belevenissen. Het was weer een memorabele avond.

 

 

Licht uit, spot aan...Aandachtige luisteraars....Madam Pianola....Koninklijke luisteraars....
Stemmig...Grappig!Hmmm, lekker!De Freule van 't Woud
Tussen de bedrijven door....Lekker puh!  

Meer albums