Foto's Landelijke Conventie in Apeldoorn

Donderdag 16 april 2015

Fantastische Conventiedag bij de Bezige Appel Bijtjes

Op donderdagochtend half tien verzamelden zeven Famkes zich bij de carpoolplaats van de McDonald's in Heerenveen, vanwaar we inclusief real American RHS carflags zijn vertrokken naar Apeldoorn voor de landelijke conventie.
Aangekomen bij theater Orpheus hebben we vanaf het allereerste moment tot laat in de middag een fantastische dag mogen beleven. Chapeau voor chapter de Bezige Appel Bijtjes voor de fantastische organisatie en het zeer onderhoudende en flitsende programma. Het cabaret, de workshops en de muziek waren allen zeer geanimeerd. Ook de catering was op en top verzorgd.
We zijn opnieuw, net als in 2013 en 2014 door vele redhatters van andere chapters aangesproken en nogmaals gecomplimenteerd voor de conventie die wij als Famkes in 2012 organiseerden, altijd leuk om te horen :-).
Volgend jaar vindt de landelijke conventie in Haarlem plaats en op basis van het enthousiasme bij de aankondiging belooft ook dat een geweldige dag te worden op 8 april 2016. De Famkes van Het Friesche Haagje reizen daar zeker naar toe en de verwachting is nu al dat het met een grote groep zal zijn!

'Welkomst Dame' bij de ingang van de feestlocatie...Elske, VQ Lady Grace, Sanna en Queen bij binnenkomst......koffietijd in de foyer met heerlijk gebak....De zeven 'Conventie-Famkes' hebben een rustmomentje
..zo ook het vorig jaar organiserende chapter uit Elburg......de binnentemperatuur wordt verschillend ingeschat ....Sanna en Gravin Gwendolyn aan de lunch.......Vice Queen Lady Grace haalt na de lunch een frisse neus
Gwendolyn, Lady Grace, Kitje luisterend naar uitleg dans...deze redhatters letten heel serieus op.........en yes daar zijn de dames los met de flamingo te dansen...en de Famkes doen het geweldig......
...en Digifreule Sjoukje is ook van de partij........de theaterzaal mooi rood en paars gekleurd......de Famkes dansen met flair de flamingo voor volle zaal.......op het toneel alle chapter namen and yes we were there!!

Meer albums