Foto's Een heerlijk dagje uit in Groningen

Donderdag 14 juni 2012

Op donderdag 14 juni heeft Queen’s secretary Lady Grace twaalf andere Famkes een prachtige dag bezorgd in Groningen.
De samenkomst op de carpoolplaats bij de McDonald’s in Heerenveen was direct uitermate gezellig. In de drie auto’s heerlijk gekwebbeld, met de bus van de IKEA naar de Grote Markt, een snelle kop koffie in een restaurant en huplakee de loopschoenen aan en met gids Paulien prachtige hofjes in de binnenstad bekeken. Jonge jonge, wat was dat mooi. Nooit geweten dat er zoveel prachtige locaties zijn, bijzondere tuinen, en interessante geschiedenis.
Vervolgens heerlijk geluncht bij Het Feithuys met voor de meeste Famkes een lekker glaasje wijn. Nadat onze buikjes gevuld waren zijn we gaan slenteren door de binnenstad en een heleboel winkels binnengehuppeld. Uiteindelijk zijn we vermoeid en voldaan huiswaarts gekeerd. En het is ook Lady Grace die de taak op zich heeft genomen van fotofreule. Onderstaand een selectie uit de prachtige plaatjes die zij geschoten heeft.

Alexia in haar rol als voortreffelijke chauffeuse.................en Boukje, Jannie en Keninginne Froukje heerlijk achterinNa de auto en de bus, gezellig aan een kopje koffie met elkaarLinks gids Paulien die ons aangenaam en interessant begeleid
De start op het Martinikerkhof met het bijzondere kunstwerkHele mooie achtergrond om te poseren in Groningen :-)...en ook deze prachtige binnentuin nodigt uit voor een pose...maar er is meer moois in een tuin te zien behalve Famkes :-)
Een doorkijkje in ��n van de prachtige hofjes Keninginne Froukje kan de concentratie niet vast houden :-)Na de stadswandeling is het goed toeven in het FeithuysOp de stoep bij het Feithhuys, voldaan na een heerlijke lunch!

Meer albums