Foto's De jaarlijkse Sint-Kerst avond

Woensdag 14 december 2011

Op woensdag 14 november hebben 23 Famkes voor het derde opeenvolgende jaar een heerlijke Sint/Kerst avond in de prachtige monumentale boerderij Sângeast van Fenneke Detmar te Boornzwaag mogen beleven. Willemien en Janke toonden zich weer waardige gastvrouwen. Fenneke zelf was beperkt in haar bewegingen i.v.m. haar pas verkregen nieuwe heup, maar echtgenoot Louis compenseerde dat ruimschoots door de taak van Fotofreule op zich te nemen. Queen's secretary Lady Grace heeft aan een goed verloop van de avond ook haar steentje bijgedragen door samen met Willemien de heerlijkste inkopen bij de Hanos te doen!
Het was wederom een oergezellige en bovenal hilarische avond. Heel boeiend om te zien was hoe wij als welopgevoede dames ons gedragen als het om kleine hebbedingentjes gaat die een waarde van drie euro vertegenwoordigen. Alhoewel bij verscheidene cadeaus afgevraagd kon worden of alle Famkes zich aan het maximum bedrag hadden geconformeerd. Tsja, niet braaf, maar wel passend bij een desorganisatie als de RHS :-). Net als vorig jaar hebben we er een dobbelspel aan verbonden. Bij het gooien van 4 mag je met permissie iets van een andere dame stelen. Meest populier was de prachtige rode fascinator met voile, maar ook andere cadeaus riepen hebberigheid op, waaronder de Kerstengelservetringen. Het is weer een avond vol fun and friendship geweest, waar we met warme gevoelens en met een glimlach op onze mond op terug kunnen zien. Zie onderstaand de foto's voor een impressie van de avond.

Overzic htsfoto van de Famkes in de prachtige unieke ruimteOm hoogtevrees van te krijgen,maar de fotograaf was thuis:-)Eerst lekker bijkletsen onder genot van koffie met lekkernijenGastvrouw Willemien (r.achter) legt 't verloop van de avond uit
De eerste cadeaus zijn uitgepaktMaga, Ingrid, Minke, Sylvia en GerryMonique, gastvrouw Fenneke, Jannie, Boukje, Afrodyn, MarjaGeesje, Tineke, V-Q Adeline en Elske
Fotofreule Sjoukje, Lady Grace en WillemienWillemien, Afrodyn, Anitha, Marga vol aandacht voor cadeaus'n Stralende Minke met de felbegeerde rode fascinatorTijdens het heerlijke buffet ook serieuze gesprekken
Geesje, Anitha, Marja, Marga, Ingrid, Lady Grace en MinkeLady Grace, Renny, Willemien, Queen Afrodyn en AnithaHet spel gespeeld, dus tot slot tijd om nog heerlijk bij te klet 

Meer albums