Foto's Spelltetjes avond, maar dan anders.....

Woensdag 13 maart 2024

Rode-hoedjes-spelletjesavond met Froukje, Geesje, Geesje, Tineke L., Jeane, Sanna, ons nieuwe lid Marianne en ondergetekende.
Een hele gezellige avond woensdag 13 maart 2024. Op het programma stond spelletjes, maar daarover straks meer.
Eerst even ons nieuwe Famke voorstellen: Marianne uit Gorredijk, al helemaal gekleed in paars en rood. Ze is 74 jaar. Haar grootste hobby is werken in de moestuin. Natuurlijk kreeg Marianne alle bijbehorende RHS-spulletjes en werd ze door onze Queen van harte welkom geheten.
Ons andere nieuwe Famke, Jeane, die sinds de vorige inloop ook bij onze club hoort, heeft de zeer toepasselijk naam, Lady Jeane, gekozen.
En toen op naar de spelletjes, maar eerst even bijkletsen. Van alles kwam er over de tafel: het lustrumfeest, de praamtocht, het komende seizoen diner en nog veel meer. Niet alleen gezelligheid met plezier, ook gesprekken met diepgang! En oeps ……zelfs over de politiek, wat eigenlijk niet past binnen onze club, maar voor deze x mocht het even.
Terug naar de spelletjes …  maar eerst had Froukje nog een verrassing. Agnes kreeg een prachtig kunstwerk voor haar bijdrage de subsidieaanvraag voor de landelijke conventie 2023 in het kader van het 25 jarig jubileum van de RHS. Het kunstobject is gemaakt door Henk Jurriaans. “Dit moaie kado hie net hoeft, mar ik bin der hiel bliid mei”, aldus Agnes.
En dan toch eindelijk naar de spelletjes ….. maar nee, eerst heerlijke bitterballen en nog een wijntje. En wie zijn toch al die mannen …… die we door de glazen wanden kunnen zien staan?
Oh ja, er moesten natuurlijk ook foto’s worden gemaakt voor op de website van de nieuwe Famkes. Ook Sanne stond nog niet op onze site met haar huidige outfit (een prachtige nieuwe jumpsuite), als 50 jarige in het paars.
En dan toch nog even naar de spelletjes…… vooruit, eventjes een paar intieme vragen uit het doosje “Vriendinnen onder elkaar”: “Waarop knap je af bij een mogelijke partner?,  “Wat is het meest gênante wat je ooit hebt meegemaakt?”, “Zijn vrouwen slimmer dan mannen?”, en nog een paar. Wat de reacties waren …… dat vertellen we niet!
Hoewel er geen winnaars waren bij dit spelletjes-festijn, kreeg iedereen van onze Queen toch een rood tasje met prijsjes mee naar huis. “Ja, ik hie noch wat yn myn kabenet”.
Een hele fijne en gezellige avond waar er aandacht was voor iedereen, kortom een heerlijke rode hoedjes avond!
Agnes

We zijn gestart met een gezellig kopje koffie of thee....De spelletjes liggen al op ons te wachten.......maar de gesprekken blijven gaan, dus eerst een glaasje...en ons allernieuwste lid Marianne welkom heten.....
Marianne met onze andere nieuwkomer Lady Jeane.......ondertussen blijft ook de sjoelbak onaangeroerd.......Sanna denkt: geen spelletjes? dan draai ik een lekker shagje...we blijven praten en praten, maar ineens lonkt dit spel....
...naar Agnes en begint ze mooie vragen te stellen........waarbij deze voor de grootste lachsalvo's zorgt!Enige prijs is voor Agnes en wel voor haar inzet voor subisdie!!De spellen zijn onaangeroerd gebleven, maar de avond was TOP

Meer albums