Foto's Overhandigen schilderij aan burgemeester Tjeerd v.d. Zwan

Maandag 21 mei 2012

Als dank voor het openen van de conventie Hat sil heve heeft kunstenares Betty Mijlof, één van onze leden, speciaal een redhat schilderij gemaakt voor onze burgemeester Tjeerd van der Zwan. Het was de bedoeling dat Queen Afrodyn dit schilderij direct na de opening in het Abe Lenstra Stadion aan Tjeerd zou overhandigen. Echter, een desorganisatie waardig :-), had Afrodyn het schilderij aan de andere kant van Heerenveen in haar auto liggen. Gelukkig heeft (bijna) alles twee kanten, dus het goede nieuws was, dat wij na de conventie nog een bezoek aan onze burgervader mochten brengen. En zo togen Vice Queen Antamea, Betty en Afrodyn op maandag 21 mei naar het gemeentehuis. Tjeerd en zijn pr functionaris Arjen hebben ons weer zeer gastvrij ontvangen. Tjeerd is enorm blij met het fraaie schilderij en heeft aangekondigd het op een mooi plekje in zijn werkkamer te hangen. Onderstaande foto's getuigen wederom van een vrolijke sfeer.

Op verzoek van Tjeerd is de overhandiging op de stoepen vindt hij dat we wel wat dichter bij elkaar kunnen staan :-)PRadviseur Arjen willen we op de foto ivm nieuwe kleur haaren de burgemeester heeft ons gekiekt om ermee te twitteren

Meer albums