Foto's Barbecue bij 'oude' vriend

Dinsdag 30 juni 2015

Heerlijke avond in De Drie Zwaantjes te Langweer

Voormalig gastheer in ons clubhuis Paul Kruger, Dennis, heeft een aantal jaren geleden De Drie Zwaantjes in Langweer overgenomen en De Famkes nadrukkelijk uitgenodigd een avondje te komen. We zijn enthousiast op zijn uitnodiging ingegaan en zo huppelden 25 Famkes op dinsdagavond 30 juni zijn prachtige etablissement binnen, en vervolgens weer naar buiten, alwaar we op een heel fraai terras van een super leuke avond hebben genoten. We hebben gezongen voor 't gouden bruidje Franktina die op haar beurt ons verraste met een heerljk glaasje. En Contessa del Bacio en Afrodyn hebben het tweede glaasje aan laten rukken om op hun verjaardagen te kunnen klinken.
De bbq uitstekend verzorgd, de bediening heel goed en de sfeer ook helemaal toppie! 

 

Bij dit uithangbord gingen we naar binnen: De 3 ZwaantjesFranktina Afina speecht nav verrassing 50 jaar jubileumBarones Afke, Antamea, Freule van 't Woud MarjaVice-queen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe
Ineke en Boekingsfreule SannaBoukje en Famke Janke beide druk met de buitenwereld:-)Jonkvrouw Paulina Albertina heeft duidelijk schik.... en Freule van 't Woud Marja ook....
Queen's copywriter Barones Afke heeft het alweer druk....Janke, Lady Hamilton en Adeline met de bordjes op schoot....maar ook zittend aan de bar wordt heerlijk gegeten.....Marika en Coos zitten duidelijk heerlijk ontspannen....
...en Monique observeert aandachtig.........Sylvia en Freule van 't Woud Marja, gezellig in gesprekWillemien en Antamea vol aandacht voor.....Queen Afrodyn showt cadeau conventiecommissie: Parasol

Meer albums