Foto's Bridgedrive bij het fokkesukkechapter op de Kaagse Plassen

Donderdag 7 juni 2012

Op donderdag 7 juni togen Sjoukje, Betty, Vice Queen Antamea, voormalig Vice Queen Unica en Queen Afrodyn naar de Kaagse Plassen voor een bridge drive. Samen met redhat leden van de Eerste Nederlandse Red Hat Girls uit Voorschoten, The Leython Lady, Arnhemse Luitjes en Veerig Verder uit Zwolle hebben we genoten. Lady Fokke en Lady Sukke hebben zich uitstekende gastvrouwen getoond, de catering was heerlijk, de sfeer gezellig en het bridgen ontspannen.
Het fokkesukkechapter is een aantal maanden geleden opgericht in Leiderdorp door de zusjes Fokje en Sjoukje Walma. Heel verrassend blijken de zusjes opgegroeid te zijn aan de Herenwal in Heerenveen. We konden dan ook lekker af en toe yn ús Memmetaal praten :-). De dag vond plaats op twee woonboten, gelegen aan De Kaag, waar we met een pontje naar toe vaarden. Op het moment dat we moe en voldaan bij Sjoukje in haar auto stapten om naar huis te gaan, bleek het oliepijl te laag. Vice Queen Antamea helemaal blij, want toen kon ze haar kwaliteiten als heuse automonteur ten toon spreiden. De gebruiksaanwijzing van de auto moest er echter wel aan te pas komen, want ja. voordat je olie bij kunt vullen moet je toch wel weten hoe de motorkap open gaat :-). Uiteraard heeft dit tot grote hilariteit geleid, maar chapeau voor Antamea en Sjoukje hoe ze dit klusje in de spoelende regen hebben geklaard.
De Ladies Fokke en Sukke hebben op hun site www.rodehoedenleiderdorp.nl op pagina 'gebeurtenissen' een prachtige foto impressie van de dag gezet.

VQ Antamea, Betty, Unica en Q Afrodyn in strijd met elkaarWat gaat Q Afrodyn doen met haar glaasje wijn in de bosjes?Afrodyn kijkt op naar haar invalpartner: een hele leuke manVQ Antamea als automonteur, nog steeds in vol ornaat

Meer albums