Foto's Kleurrijke picknick in 'De Overtuin' van Oranjewoud

Vrijdag 16 augustus 2019

Marja de Freule van ’t Woud en Lady van Werfstein hebben een heerlijke ontspannen gezellige middag georganiseerd op vrijdag 16 augustus in een geweldig mooie ambiance. De Freule haar bijzondere ideetje om deze keer ook de kleinkinderen uit te nodigen heeft voor een extra levendige sfeer gezorgd.

Om 12.00 uur hebben we elkaar getroffen op het meeting point, zijnde het parkeerterrein aan De Blocq van Scheltingaweg.
Naast de Freule van ‘t Woud met kleindochter en kleinzoon, en Lady van Werfstein, zijn tevens Alexia met kleindochter en kleinzoon, Freule Anitha, Franktina Afina, Jonkvrouw Paulina Albertina, de Duchess of Roos Garden, Marika en Queen Afrodyn met kleindochter, naar het historische park ‘De Overtuin' gehuppeld.
‘De Overtuin’ is een prachtige historische plek, die in 2018 nog in het programma 'Binnenste Buiten'  te zien is geweest. Het park is gelegen tegenover het prachtige landgoed 'Huize Oranjewoud’. ‘Huize Oranjewoud’ is één van de drie landgoederen in Parkgebied Oranjewoud. 
Na aankomst in het park zijn de picknickkleedjes neergelegd en hebben alle Famkes de meegebrachte lekkernijen uitgestald. De weergoden zijn ons zeer goed gezind geweest, dus we hebben naar hartenlust gezellig ontspannen gebabbeld, gesmuld en daarbij genoten van de heerlijke wijn aangeboden door de Freule en de Lady.
Tevens hebben ook alle kids zich uitstekend vermaakt, met name op en met de speeltoestellen, en dat onder de lieve en leuke begeleiding van de Freule van 't Woud haar grote kleindochter.
Na anderhalf uur daar geheel in een privé sfeer te hebben vertoefd, zijn een drietal vrouwen verschenen, waarvan eentje foto’s is gaan maken van de andere twee. Blijkbaar is de lens ook even een andere kant op gezoefd ….. want tjoptjop waar staan wij op? De volgende link laat dat zien:
https://heerenveensecourant.nl/artikel/1039876/lezersfoto-s-gezelligheid-troef-op-picknick-red-hat-society.html
Ons vrolijke chapter heeft weer even de aandacht getrokken. Is dat erg? Nee, want hoe mooi is het om anderen te laten delen in onze Fun and Friendship!!

We kunnen weer terugkijken op een hele geslaagde vrolijke middag met dank aan Marja, de Freule van ’t Woud en Lady van Werfstein!

Marja, de Freule van 't Woud met vrolijk openingswoord...en de Famkes luisteren aandachtig toe.....Jonkvrouw Paulina Albertina, Lady van Werfstein en MarikaDuchess of Roos Garden, Franktina Afina en Freule Anitha
Alexia met kleindochter, bij start met prachtig rose hoedje...�n Alexia met haar kleinzoon, eerder met rode capKleindochter en kleinzoon van de Freule, ook geheel in sfeerKleindochter Marja heeft prachtige groepsfoto gemaakt
Queen's kleindochter is een kleine klauterkabouteren de andere drie kids zijn gezellig met oppas aan 't draaienTijd om op te ruimen: Freule Anitha helpt Marja bij inladen..klusje geklaard en de Freule helemaal blij voor vertrek
Teruglopend krijgt groot hulp van klein! Of is het andersom?...de vrolijke stoet nadert de uitgang van het park.......en gaat zich nog ��nmaal opstellen voor een groepsfotoeen prachtig plaatje met op achtergrond 'Huize Oranjewoud'

Meer albums