Foto's Lustrum foto avond met partners

Maandag 25 augustus 2014

Op maandagavond 25 augustus hebben we met 23 Famkes en 21 partners/Jonkjes een super gezellige fotoavond beleefd bij Paul Kruger. Onze Hoffotograven Hetto en Theo hebben tijdens ons Lustrumfeest op 17 mei honderden prachtige plaatjes geschoten. We zijn de avond gestart met koffie/thee en klessebessen. Om half negen startte Queen's Prinsgemaal de door hem gemaakte fotopresentatie, waarin met 180 foto’s een doorsnee van het fantastische Lustrumfeest in beeld is gebracht. We hebben ooooh en aaaah gezegd..... en wat ook heeeel leuk was, dat waren de foto’s van de voorbereiding van de mannen voor hun prachtige lied wat ze ten gehore brachten, want ja, daar waren de Famkes niet bij uiteraard.

Na de presentatie zijn aansluitend de hele avond alle 595 door onze Hoffotograven Hetto en Theo gemaakte foto’s random vertoond. 

Na de koffie zijn we overgestapt op andere vloeibare consumpties, waarbij heerlijke hapjes gepresenteerd zijn. Het is weer een bijzondere avond in een superfijne sfeer geweest. De aanwezigheid van de partners/Jonkjes is opnieuw zoooo goed bevallen, dat we hebben afgesproken het volgende lustrum óók met hun samen te vieren.... of zelfs eerder iets gezamenlijks te doen, want ooooo wat hebben de Famkes leuke Jonkjes, velen geven hun kleding rode en paarse accenten en verhogen onze heerlijke Redhatsfeer met hun flamboyante vrolijkheid!

Bij afwezigheid van onze Digifreule Sjoukje, reserve Digifreule Grace of Redhats, Lady of Glencoe heeft Vice Queen Antamea onderstaande plaatjes geschoten en dat hat se moai dien!

De start van de avond met koffie en bijpratenGeesje B., Kitje en haar eigen Hoffotograaf TheoHoffotograaf Hetto met Lady HamiltonJonkvrouw Paulina Albertina met haar geliefde Nadav
Berend en Antschi in volle aandacht voor de foto'sCor vertelt een boeiend verhaal aan Taeke en Johan Elske en Gravin Gerdien in een onderonsjeVice Queen Adeline haar Arie met Hoffotograaf Theo
Freule van't Woud Marja en WillemienGezellige mannen bij elkaar met Berend op de voorgrondFreule Solveig in fijn gesprek met DickVrolijkheid bij Evert en zijn eigen Famke Janke en Boukje
Geuvert en Gerard gezellig aan de kletsLachende Gravin Gwendolyn, Franktina Afina en ElskePieter en Louis genieten ookQueen, Sanna, Prinsgemaal en Fabian hebben dolle pret!
Queen door de ogen van Hoffotograaf TheoQueen  

Meer albums