Foto's Nieuwjaarsborrel bij Vicequeen

Vrijdag 11 januari 2019

De Nieuwjaarsborrel hebben we dit jaar bij onze Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe gehouden. Meestal is het in de residentie van Queen Afrodyn, maar die is in de eerste maanden van het Nieuwe Jaar drukdruk met haar verhuizing.
En deze andere residentie is ook uitstekend bevallen, want zo een stijlvolle Engelse Nieuwjaarsborrel hebben we nog niet eerder mee gemaakt! Wauw Lady Grace had alles tot in de puntjes voorbereid, en niet alleen de gezellige zithoek, maar ook voor wat betreft de buffet tafel: allemaal schitterend Wedgewood porselein stond reeds klaar om alle meegebrachte heerlijkheden te kunnen uitstallen! En Famkes die het waagden om het lekkers in het eigen plastic bakje op de tafel neer te leggen, werden tot de orde geroepen: chique was het en moest het blijven en dat was echt super!! Helemaal in onze eigen ‘adellijke’ sfeer.

Net als andere jaren hadden de Famkes weer van alles en nog wat meegebracht voor het inwendige meisje. We hebben gesmuld. En ook de door Lady Grace eigen gemaakte rode bietensoep was verrukkelijk!
We zijn uiteraard gestart met een toast op het Nieuwe Jaar en de gastvrouw had daartoe heerlijke prosecco ingeslagen. Nou ik moet eerlijk zeggen: wellicht dat nog voor de toast een aantal Famkes zich naar de bovenverdieping begaven om zich te vergapen aan de werkelijk tot in de puntjes verzorgde creatieve super mooie door Lady Grace zelf gemaakte professionele poppenhuizen…..
Maar goed, terug naar de benedenverdieping waar we vooral heel veel samen gelachen en gepraat hebben, want ja, de knusse opstelling nodigde enorm uit om van alles en nog wat te overleggen met de hele groep.
Tsja en als klap op de vuurpijl uiteraard de traditionele Christmas pudding van de gastvrouw herself! En mmmmmmmmmmmmmmm hij was weer overheerlijk!!!
Al met al dus een super geslaagde start van het nieuwe RedHatjaar. Het wordt een wel heel bijzonder jaar, aangezien het reeds 10 tien jaar geleden is dat we zijn gestart als chapter en deze mijlpaal gaan we zeker uitbundig en op gepaste wijze vieren!

Baronesse Minke en Tineke hebben bij binnenkomst al pret...evenals Alexia, Vrouwe Jantien en Freule Marja.......zo ook Barones Afke, Margje en Antschi.....en Frantina, Vicequeen Gwendolyn + de Jonkvrouw evenzo!
...oftewel iedereen heeft super genoten, ook Pinkhat Sanna!Vicequeen Lady Grace in voorbereiding gezellig met FrantinaHet buffet zag er smaak- en stijlvol uit: chapeau voor ..... gastvrouw Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe
Boukje en Alexia in een gezellig vrolijk onderonsje........zo ook Vrouwe Jantien met Vicequeen Grace her husbandEmma slaapt lekker door, ondanks het gekwetter en gelachAan het eind Grace her Christmaspudding, Afrodyn kijkt toe.

Meer albums