Foto's Bridgedrive in residentie Vicequeen Alexia

Dinsdag 14 februari 2017

Vijf van onze Famkes, te weten: Droomprinses Antamea, Adeline, Willemien, Vicequeen Alexia en Freule van 't Woud, bridgen iedere week onder leiding van bridgejuf Susanne Kant. Tijdens één van deze mooie middagen is bedacht een bridgedrive te organiseren. En zo gezegd zo gedaan:

Het is op Valentijnsdag dat er drie tafels van vier kleurrijke Famkes in de residentie van Vicequeen Alexia zitten te bridgen, onder leiding van Susanne. De hapjes en de drankjes zijn door de vijf organiserende Famkes meegenomen en daarvan is gesmuld! Het spelen van 20 spellen is, ondanks onze normale drukke vrolijke communciatie, vlot en zeer geamuseerd verlopen. Wel is er serieus gespeeld, maar met een relaxte ondertoon.
Aan het einde van de middag heeft Susanne de punten geteld en de uitslag bekendgemaakt. De scores lagen heel dicht bij elkaar, echt hartstikke leuk.
We kunnen terugkijken op een heel geslaagde middag, met speciale dank aan gastvrouw Vicequeen Alexia en bridgejuf Susanne Kant.
De deelnemende Famkes hebben unaniem aangegeven dit zeker voor herhaling vatbaar te vinden. Dus begin 2018 gaan we de 'strijd' opnieuw met elkaar aan! 

Tafel in de woonkeuken: Alexia, Catharina, Betty, TinekeTafel kamer met Dijkgravin TinekeWillemien, Queen Afrodyn, Freule Marja, Lady CatharinaFreule Anitha aan tafel in tussenkamer
Droomprinses Antamea en WillemienGravin Gerdien in opperste concentratieSuzan maakt uitslag bekend en Adeline reikt prijzen aan...ondertussen genieten de beide Tineke's van hun glaasje
Betty en Vicequeen Alexia zijn verguld met hun prijs....en de beide Freules Anitha en Marja trots op hun 1e prijs!  

Meer albums