Foto's Expositie Mata Hari tijdens Culturele Hoofdstad LF2018

Vrijdag 23 februari 2018

Zeven Famkes hebben op vrijdag 23 februari genoten van de expositie in het Fries Museum over Mata Hari. 

We zijn de ochtend gezellig gestart met koffie (en taart) in het restaurant van het museum.
Komt er op een gegeven moment een ietwat artistiek uitziende heer naar ons toe en vraagt: “Mag ik u iets vragen?” en ja dat mocht uiteraard, een beetje belangstelling vinden we helemaal niet erg 😊….en hij vroeg:
“Zijn jullie het welkomstcomité van de Culturele Hoofdstad?”
…nou hoe leuk is dat? Echt wel! Vertelt die meneer verder dat hij uit Den Bosch komt om te genieten van onze LF2018, maar aan niets in Leeuwarden kan merken dat we inderdaad de Culturele Hoofdstad zijn. Tsja en toen zag hij ons zitten en dacht BINGO toch nog gelukt 😊!

Na de koffie hebben we ons verdiept in de geschiedenis van Mata Hari en dat heeft ons geraakt. We hebben er een andere indruk aan overgehouden dan we voordien hadden. Daarnaast zijn we ook naar de zolder van het museum gehuppeld voor de tentoonstelling Phantom Limb: Art beyond Escher. Ook zeker de moeite waard, we bleven ons verbazen....
Aansluitend hebben we heerlijk geluncht bij de Burgemeester van Napels en kunnen we weer terugkijken op een uiterst succesvolle RHS Fun and Friendship activiteit.
De start met koffie en taart....heeeel gezellig en knus!Mata Hari...geweldige expositie!Uitleg van een onderdeel van de zolder expositieFamke Janke in de zwart wit ruimte relaxt op de bank...
Op zolder bij iets heel aparts: Paulien, Minke en Tineke en ook heel eng op zolder, Afrodyn bij een afgrond....Jarig in februari Minke en Tineke, dus kleuren omgedraaidAfsluitend hebben we heerlijk geluncht bij de Burg.v.Napels!

Meer albums