Foto's Shoppen bij A touch of Grace

Woensdag 8 mei 2013

The much honoured Grace (of Red Hats), Lady of Glencoe heeft besloten haar hobby, de Famkes in mooie kleding te steken tegen lage prijzen, er aan te geven. Derhalve togen wij op woensdagavond 9 mei met 16 Famkes naar Lady Grace haar residentie. Ze had het fantastisch voorbereid, zelfs de voorkant van haar huis, had een touch of red and purple! Binnen gekomen waanden we ons in een hele chique kledingboetiek. Alle kledingrekken stonden in de huiskamer, zo ook een heleboel hoeden en de meest uiteenlopende accessoires..... en de keuken was veranderd in een vrolijk pashokje. En dan de catering.... wauw, wat smaakten alle drie de eigen gemaakte taarten verrukkelijk, net als de koffie, thee, wijn, en hapjes.

En wat hebben we het weer super gezellig gehad met elkaar. Heerlijk sneupen in de rekken, elkaar bewonderen (of afkeuren :-)) als iemand zich in iets nieuws gehuld had, elkaar over de streep halen het vooral te kopen, of juist niet :-) ....... maar bovenal, gewoon knus bij elkaar, in een relaxte sfeer, waarbij af en toe heerlijke lachsalvo’s door lady Grace her home gingen.

A touch of red/purple at the residence of A Touch of Grace Op de tafel veel heerlijkheden o.a. eigengebakken taartenEen avondje gezellig babbelen, lachen, eten en drinken...maar er wordt ook druk gesneupt, en Antschi zoekt en vindt
...en Tineke G en Sanna zijn ook druk aan het zoeken.......naast kleding ook hoeden en accessoires bij Lady GraceMonique en Tine kijken in rekken en Lady Grace adviseert.....en Alexia heeft een schitterende nieuwe hoed gekocht....
.... en past later een fraaie petticoat, bijgestaan door GeesjeMarja, Freule van 't Woud en Marga aan de koffie.........en hebben een poosje later reuze schik.....Geesje B heeft ook duidelijk plezier!
Fotofreule Sjoukje showt haar nieuwste Turkse hoedje....en ook Alexia heeft iets nieuws gespot: een mooie leren pet!Sanna en Alexia bewonderen Sjoukje d'r fraaie aanwinsten Antschi helemaal blij met haar nieuw gekochte zonneklep
en of Kitje deze fraaie wintermuts gekocht heeft? Sanna als altijd goedlachs.....Geesje, Tine, Tineke met staand een ff niet lachende Queen....met dank aan Lady Grace voor bijzonder fijne avond!

Meer albums