Foto's Suprise party form Pink to Red Hat Sanna

Woensdag 26 oktober 2022

Zoals te doen gebruikelijk hadden we op de laatste woensdag van oktober een inloop. Deze keer met een heel speciaal karakter, want onze Pinkhat Sanna was kort daarvoor 50 jaar geworden, dus werd het een heuse surprise party. Vicequeen Lady Grace had met haar meereizende Famkes Boukje en Baronesse Afke de Hofkamer prachtig versierd en onze mascotte Hatty Countess of Frisian zat ook heerlijk op haar troon om alle 23 Famkes te verwelkomen.
Bij binnenkomst van Sanna hebben we het prachtige door Lady Grace geschreven lied gezongen. Sanna was enorm verrast en ontroert dat we voor haar deze suprise avond hadden georganiseerd. De gebakjes met foto van Sanna en andere heerlijkheden vielen goed in de smaak. Zo ook de speech van Queen Afrodyn en de prachtige cadeaus. Vicequeen Lady Grace heeft de transformatie van Pink-  naar Redhatter voltrokken door Sanna een schitterende rode hoed op te zetten.
Na een heerlijke avond met prachtige anekdotes en heerlijke gesprekken heeft Sanna op haar beurt gesproken en haar emoties lieten zien hoe zeer onze kersverse Redhatter de verrassingsavond heeft gewaardeerd!

Vicequeen Lady Grace met mascotte Hatty Countess of Frisian...in spannende afwachting van komst van Sanna......Freule Anitha en Boukje kletsen ondertussen lekker bij....Maestra Musica Etty is er gelukkig ook weer bij....
...zo ook Rikkie en Nynke de Jonkfrou fan it Heech Hiem ......jaaa daar is Sanna en na het gezang en speech van Queen...gaan we genieten van een uniek en lekker stuk oranjekoek...en geeft Vicequeen Lady Grace schaterlachend de cadeaus
...die al net zo blij in ontvangst worden genomen door jarigedaarbij wordt Sanna 'gekroond' tot Redhatter met rode hoed!...en de na babbel met een glaasje geeft altijd dikke pret....We kijken m�t onze kersverse redhatter terug op TOP avond!

Meer albums