Foto's Bridgedrive

Donderdag 7 maart 2019

De inmiddels traditionele bridgedrive is ook dit jaar in de residentie van Gravin Gerdien. Een huis met een uitzicht dat het bijna moeilijk maakt om op je kaarten te kijken en niet naar buiten te staren over de oneindige mooie watervlakte.

Wij zijn welkom geheten door gastvrouw Gravin Gerdien. Zij deelt mee dat zij besloten heeft om de bridgedrive bij haar tot een jaarlijkse traditie te maken.

De drie tafels staan bij binnenkomst al klaar, evenals de koffie en thee. En natuurlijk appel- en perentaartjes. Bridgejuf Susanne, die twee groepjes redhatters wekelijks begeleid, is druk in de weer met de spel-attributen. En dan het spannende moment: met wie speel ik vanmiddag? Susanna deelt altijd de paren in, wij zoeken de juiste tafel en het spel kan beginnen. De bridgers zijn 10 Redhaters, aangevuld met Tineke en Alie. Fijn dat zij mee spelen.
Geconcentreerd met af en toe een uitroep wordt er gespeeld, tot iedereen tegen iedereen heeft gespeeld. Maar dan is er al wijn en zijn er heerlijke hapjes. Heel veel hapjes!

Dan het moment dat Susanne gaat vertellen wie de minste en de meeste punten heeft gehaald. Een verassende uitkomst! Cadeautjes voor de gastvrouw, eersteprijs, poedelprijs en natuurlijk een attentie voor Susanne die het weer voortreffelijk heeft geregeld en begeleid.
Susanne namens iedereen heel, heel, erg bedankt dat jij dit allemaal verzorgd.

Het was weer een hele gezellige middag.

Marja, De freule van ’t Woud

 

Droomprinses Antamea en Gravin Catharina op zoek naar??Queen Afrodyn en Gravin Gerdien zijn elkaars partnerJanke speelt hier met de Freule van 't Woud tegen Alie en.......Gravin Catharina....
Anitha, Marika, Betty en Antamea luisterend naar de uitslagFreule Anitha bekijkt haar gewonnen attentieDroomprinses Antama bedankt gastvrouw Gravin GerdienDe winnaressen Famke Janke en Marja, Freule van 't Woud
...met hun prachtige prijs: lekker relaxen in de bioscoop!Op de voorgrond onze TOPjuf Susanne!Met dank aan mede-organisatrice Droomprinses AntameaHet was weer een hele gezellige kleurrijke bridgemiddag!

Meer albums