Foto's Mijlpaal viering Lady van Werfstein

Woensdag 24 augustus 2022

Op woensdag 24 augustus heeft onze Lady van Werfstein, aka Elske, voor maar liefst de zevende keer de Famkes van Het Friesche Haagje uitgenodigd op haar Landgoed in Oranjewoud! 
Onderstaand in chronologische volgorde een overzicht van alle activiteiten, waarbij de Lady en haar Sir de Famkes verwelkomden op Landgoed van Werfstein:
21 juli 2017: Tijdens de historische wandeling door Oranjewoud o.l.v. Sir van Werfstein
25 augustus 2017: Mijlpaal viering 75 jaar 
11 december 2019: SinterKerst viering
17 juli 2019: Fietstocht
29 juli 2020: Fietstocht
7 juli 2021: Fietstocht
en dus op 24 augustus 2022 voor de viering van haar 80ste verjaardag! 
Onder een stralende zon huppelden 20 Famkes de, zoals altijd fraai in redhat stijl versierde, tuin binnen. De gastvrouw en gastheer waren er weer helemaal klaar voor, want ook de hapjes en drankjes lonkten ons tegemoet.
Onze Maestro Musica Etty maakte een wel heel bijzondere entree, want zij betrad het landgoed met het voor zich uit duwen van een elektrische piano! Wauw wat een powervrouw en wat super leuk.  Zo werd het optreden van de Famkes met het speciaal voor de jarige geschreven lied wel heel bijzonder mooi!
Na een speech van Queen Afrodyn waar zij Elske uitgebreid roemde voor haar 'echte redhat hart' en betrokkenheid vanaf het eerste uur, hebben de Famkes de Lady toegezongen. Vervolgens is het cadeau, zijnde een prachtig schilderij van twee gehoede dames, gemaakt door Alexia, aan Lady van Werfstein overhandigd. Verder is de middag weer super gezellig verlopen. Er is volop bij gepraat, gelachen en genoten van al het lekkers. Uiteraard heeft de Sir himself tot slot de belangstellende Famkes weer een prachtige rondleiding over het landgoed gegeven. Kortom: we waanden ons als Famkes weer helemaal verwend en in adellijke handen. CHAPEAU voor Lady en Sir van Werfstein!!!

Residentie Van Werfstein vanaf de weg gezienLady en Sir van WerfsteinDe Lady en Sir + 1e gasten Catharina, Gwendolyn en MarikaQueen Afrodyn spreekt de jarige Lady gepassioneerd toe!
Lady van Werfstein zit ontroerd te luisteren...en met haar de Famkes.......de tekst van 't persoonlijke mijlpaal lied wordt vast gepaktO.l.v. Maestra Musica Etty zingen de Famkes de Lady toe
Jarige blij met 't schitterende door Alexia gemaakte schilderijEn dan is het tijd om lekker te smikkelen en te smullen......en ondertussen gezellig te babbelen.......ook Freule Anitha geniet gelet op haar guitige blik...
...Tineke heeft het eveneens helemaal naar haar zin!Onder de bezielende leiding van de Sir start de rondleiding......en de Famkes hangen aan zijn lippen.....en krijgen uitleg in de mooie gebouwtjes op het landgoed...
...komen al wandelend prachtige beelden tegen.......nemen af en toe rust zoals hier in een heel mooi prieel.......genieten van de prachtige gekleurde bloemperken...Andere gasten maakten het, ook Famkes onderschrijven het!

Meer albums